Održavanje


Husqvarna zaštitna odjeća: Vodič za pranje i popravke

Čista i cijela odjeća je jedino bezbjedna odjeća. Vaša zaštitna odjeća je redovno izložena znoju i ulju - supstancama koje mogu doći do zaštitnog sloja i smanjiti njegovu funkciju.

Zato je potrebno redovno prati odjeću u skladu sa njihovim oznakama. Ako je jako zaprljano, operite odjeću što je prije moguće nakon upotrebe.

Pored toga što ćete održavati vašu odjeću čistom, provjerite jesu li teške površine iscrpljene i oštećene u tkanini. Zaštitne funkcije odjeće mogu se ozbiljno smanjiti ako se popravci ne izvode pravilno.

Upotrijebite vodič u donjoj poveznici za referencu i uvijek se posavjetujte sa svojim prodavcem ako ste u nedoumici.

Povezani artikli

 • Range image protective clothes
  Održavanje

  Husqvarna zaštitna odjeća: Materijali koji se koriste za zaštitu i fleksibilnost

  Mi u Husqvarni, radili smo naporno da saznamo šta to definiše udobnost u profesionalnom šumarstvu i sječi, kako se može poboljšati, i kakav komfor je potreban u svakom trenutku vašeg radnog dana.

 • 560XP
  Održavanje

  Husqvarna zaštitna odjeća: Pronađite svoju veličinu

  Zaštitna odeća Husqvarna dostupna je u različitim veličinama kako bi odgovarala svim vrstama drvosječa i izazovima. Napravili smo vodič za veličinu kako bismo vam pomogli. Odvojite nekoliko trenutaka da provjerite svoje tjelesne mjere prema vodiču kako biste pronašli pravu veličinu.

 • Working with chainsaws part 1
  Održavanje

  Briga o vašoj opremi za rezanje

  Motornoj pili je potrebno redovno servisiranje kako bi uvijek davala maksimalne performanse i trajala dugo vremena. Pogledajte vodič za održavanje koje možete raditi samostalno.