Pole saw 525P4S with Technical helmet

Naporno radimo da bismo ostali na vrhu

Želimo da se osjećate ugodno dok radite s našim teleskopskim motornim pilama i vrtlarskim pilama. Stoga prilikom razvoja pila nismo fokusirani samo na snagu motora i brzine ubrzanja. Jednako smo fokusirani na funkcije koje olakšavaju korištenje pila tokom intenzivnog održavanja vrta i drveća. Time želimo osigurati da dobijete alat koji ne ograničava vaš rad, ali vam omogućava da obavite posao u svim mogućim situacijama – nesmetano, efikasno i s povećanom produktivnošću.

525PT5S

Niske vibracije čuvaju vaše zdravlje

Zahvaljujući efikasnom prigušenju vibracija (Low Vib), možete raditi udobno i efikasno, a da ne dobijete Raynaudovu bolest. Odvajanjem spremnika i ručki od motora i opreme za rezanje pomno podešenim antivibracijskim elementima, uspjeli smo svesti vibracije u ručkama na izuzetno niske nivoe.

525P4S

Vrtlarske pile dizajnirane za pametniji rad

Budite sigurni u svoj rad, bez obzira na situaciju u kojoj se nalazite. Lagana vrtlarska pila kompanije Husqvarna je jednostavna za upravljanje i pruža snažnu pomoć uz brzo ubrzanje. Teleskopska motorna pila dugog dometa za podrezivanje drveća će vam pomoći da postignete rezultate kojima težite – bez potrebe za ljestvama ili dizalicom.

525P4S with Helmet Technical

Ispitani u ekstremnim uslovima

Sve naše vrtlarske pile se podvrgavaju intenzivnim ispitivanjima, kako u laboratorijima, tako i na terenu. Izlažemo ih stotinama sati ekstremnog rada pod pritiskom, po vrućini i hladnoći, tako da možete biti sigurni da je Husqvarna produžna motorna pila pouzdana bez obzira na posao koji vas očekuje.