Blower 360BT 967144301

Duvači kompanije Husqvarna omogućavaju vam rad s prirodnim silama

Naš asortiman duvača se sastoji od ručnih duvača i duvača sa uprtačima s mnogim pametnim i praktičnim funkcijama. Svi su ergonomski dizajnirani za jednostavno korištenje s visokim kapacitetom puhanja i sjajnom mogućnošću rukovanja.

Battery Blower 120iB

Napajanje benzinom uz inovacije akumulatora

Može li puhač na akumulator zaista biti efikasan kao i snažna mašina na benzin? Odgovor je da. Naši puhači na akumulator se pokreću inovativnom tehnologijom akumulatora. Ne samo da vam pruža visoke performanse, već ima i nizak nivo buke, vrhunsku ergonomiju i upotrebljivost. Čistač na akumulator kompanije Husqvarna može se koristiti za zadatke vani i unutra, npr. čišćenje šupa. Ima savršenu ravnotežu, momentalno pokretanje, tempomat i pojačani način napajanja.

Battery Backpack blower 340iBT

Ergonomski i udoban za korištenje

Posao možete završiti bez umora i iscrpljenosti. Svi naši puhači lišća su ergonomski dizajnirani i sačuvat će vaša leđa i ruke od povreda. Pametna ručka smanjuje umarajuće vibracije i može se staviti pod ugao na većini naših puhača za ruksak. Mnogi imaju gumene umetke za stabilan i udoban hvat. Pojas koji smanjuje opterećenje čini vaš puhač za ruksak kompanije Husqvarna udobnim i jednostavnim za upotrebu.