536LiHD60X

Dohvatite i režite sa makazama za živu ogradu kompanije Husqvarna

Naše makaze za živu ogradu su savršene za poslove u bašti bez obzira na to je li vaša ograda mali detalj ili visoko i bujno remek djelo. Omogućava vam da radite dugo ako je to potrebno. Makaze za živu ogradu kompanije Husqvarna uvijek pruža snažne performanse i dugotrajnu snagu na bezbrižan način.

Hedgetrimmer man

Svestrane i u pripravnoste za akciju

Možete biti sigurni da će vaše makaze za živu ogradu kompanije Husqvarna  biti sigurane, svestrane i udobane za upotrebu. Stražnja ručka je podesiva što vam omogućava da režete strane i vrh ograde, a proširivi rezač olakšava dosezanje udaljenih dijelova. Podesivost znači manje napornog posla.

Većina makaza kompanije Husqvarna opremljena je funkcijom automatskog uvlačenja prekidača za zaustavljanje. To znači da kada je mašina isključena, prekidač za zaustavljanje se automatski uvlači u početni položaj za jednostavnije pokretanje. Na taj način makaze će biti spreman kada i vi.

 
Hedge Trimmer 327HE3X

Istinske ergonomske prednosti

Mi se brinemo o vašim radnim uslovima. Zato smo uložili mnogo truda u ergonomske detalje. Efikasni prigušivači vibracija na našem trimeru za živicu apsorbiraju vibraciju i štede vaše ruke i šake. Zahvaljujući položaju motora izduvni plinovi idu dalje od vas, a neki modeli radi dodatne udobnosti imaju mekane ručke.