Salesman image

ISTRAŽITE NAŠ ASORTIMAN

Husqvarna Fleet Services

Krenuti od procjene do saznanja – i posmatrajte vaš poslovni napredak

Šta ako biste mogli imali status vaših mašina na dodir vaših pristiju? Šta ako biste uvijek mogli biti proaktivni, uvijek korak ispred konkurencije? Husqvarna Fleet Services čini sve to. To vam daje informacije za koje trebate da napravite najbolje i najprofitabilnije odluke za vaše poslovanje. 

Ovaj fleksiblini alat je napravljen da se prilagodi vašim poslovnim potrebama. Možete pratiti samo vašu mašinu ili steći znanje koje vam je potrebno za poboljšanje uslova rada vaših radnika, kao i učinkovitosti.


Pokaži mi kako se to radi

Bez kompromisa - kvalitet u svakom detalju vašeg zupčanika

Svi su Husqvarna komadi zaštitne odjeće i rezervni dijelovi izvorni proizvodi marke Husqvarna. Zbog toga možete biti sigurni da smo učinili sve kako bismo osigurali kvalitetu i učinkovitost.

Kupovinom proizvoda iz bogatog Husqvarna asortimana dijelova i dodatne opreme možete biti sigurni da vam je omogućena najbolja moguća izdržljivost i zaštita te da ćete moći raditi sa samopouzdanjem i najvećom učinkovitošću – bez obzira na uslove.

Odvedi me do Dijelova i dodataka
PPE Landscapers

PRIČE IZ HUSQVARNE

PRONAĐITE VAMA NAJBLIŽEG OVLAŠTENOG DILERA

Naši stručnjaci su spremni da odgovore na sva vaša pitanja. Saznajte više o našim uslugama ili pronađite ovlaštenog dilera na mapi ispod.

Možda ćete morati prihvatiti da vaš pretraživač koristi vašu trenutnu lokaciju
Ponovo postavi filtere
Ovlašteno prodajno mjesto možete pronaći putem pretraživanja iznad ili zumiranjem na mapi.