Motorna pila kompanije Husqvarna za svaki izazov

Profesionalni šumarski radovi zahtijevaju pouzdanu, izdržljivu opremu. Iako lakši vrtlarski zadaci motornom pilom mogu zahtijevati manje mišića, podrazumijevaju iste potrebe za lakim rukovanjem. A na kraju vlasnici imanja ili poljoprivrednici imaju najviše koristi od fleksibilnog svestranog alata.

Asortiman motornih pila kompanije Husqvarna nudi idealnu kombinaciju upravljivosti, izdržljivosti i kapaciteta rezanja – prilagođene gotovo svim zahtjevima, olakšavajući izvršavanje bilo kojeg izazova, bez obzira na to koliko je težak.
Campaign image - Jo sitting in tree - sunrise

Mi smo dobro obavljen posao

Znamo da je svaki zadatak izazov. Gore u krošnjama drveća, na grani, usred guste šume ili u sopstvenom dvorištu ili vrtu. Stoga smo odlučili podijeliti svoju stručnost prikupljajući savjete i trikove, inspirativne članke, stvari koje treba i ne treba raditi. Šta koristiti, kada ga koristiti. I kako. Sve stvari povezane sa šumarstvom i vrtlarstvom, u jednom jedinstvenom prostoru.

EDC with Cutting Equipment

Poboljšavanje Husqvarna motornih pila

Dizajnirao Husqvarna – za vašu Husqvarna pilu lanac Husqvarna X-CUT™ i vodilica X-Force™ su dva načina da od motorne pile postignete još veću efikasnost rezanja. Uz to, nudimo širok asortiman namjenski razvijenih goriva, maziva i dodataka za baterije – a sve je to osmišljeno da bi vaš rad bio pametniji i lakši.

PGE Landowner

Pronalazak pravih motornih pila za vlasnike kuća i zemljišta

Od malih, brzih rezova i opetovanog rezanja drva za ogrjev do sječe drveća i skraćivanja. Znamo šta je potrebno za rješavanje ovog širokog spektra zadataka, bez obzira na veličinu vašeg zemljišta ili projekta. Imamo pouzdane svestrane motorne pile pogodne za vašu svakodnevnu i povremenu upotrebu.

Motorne pile kompanije Husqvarna – Otkrijte svijet pogodnosti

Motorne pile kompanije Husqvarna su dizajnirane s fokusom na korisnike. To znači snažan fokus na upravljivost i ergonomiju. Niske žiro-sile i izvrsna raspodjela težine znače manje opterećenje za korisnika kao i lakše rukovanje.

Sve motorne pile kompanije Husqvarna su dizajnirane i razvijene u skladu s naša tri glavna područja fokusa: kapacitet rezanja, upravljivost i trajnost. To dovodi do proizvoda s impresivnom brzinom lanca i omjerom snage i težine koji su lagani i jednostavni za rukovanje. Sve je izrađeno od robusnih izdržljivih materijala. Izgrađene da traju, dizajnirane za efikasnost.

Motori Husqvarna X-Torq® pružaju veliku efikasnost sagorijevanja, bez kompromisa u pogledu snage i obrtnog momenta. Svakog ciklusa cilindar se ispire svježim zrakom prije nego što smjesa zraka i goriva uđe u cilindar, da bi se spriječilo miješanje nesagorenog goriva s ispušnim plinovima.

Koju opremu imamo? Gdje je? Koliko je zapravo koristimo? Kada je trebamo servisirati ili zamijeniti? Povežite opremu s uslugama Husqvarna Fleet Services™ da biste sve to pratili – za rad bez problema i produktivniji radni dan.

Husqvarna Fleet Services™

Air Injection™ je vrijedna funkcija koja efikasno pročišćava zrak prije nego što stigne do motora. Centrifugiranjem dolaznog zraka uklanja uglavnom svu prašinu i ostale čestice, kako se filter ne bi začepio, što omogućava motoru da radi puno duže bez potrebe za čišćenjem filtra. Također štiti motor od nepotrebnog trošenja za znatno duži vijek trajanja proizvoda.

AutoTune™ je automatska funkcija koja neprestano fino podešava smjesu zraka i goriva, kompenzirajući faktore kao što su vlaga, nadmorska visina, temperatura, kvaliteta goriva i, ne manje važno, začepljenje vazdušnog filtera. Motor radi savršeno – i nikada više nećete morati ručno podešavati karburator.