Zaštitna odjeća bilo koji nivo efikasnosti

Svaki posao podrazumijeva različite zahtjeve, a dobra zaštitna oprema mora pružiti pouzdanu zaštitu, bez obzira na uslove. Naš asortiman zaštitne odjeće uzima u obzir svaku vrstu posla. Uz najnovije inovacije u dizajnu i visokokvalitetne materijale, pružat će vam nivo zaštite i udobnosti koji su vam potrebni za obavljanje posla.

Well ventilated

Zaštitna odjeća kompanije Husqvarna

Još od ranih 1950-ih, kada je prvi drvosječa zamijenio kapu kacigom, svrha zaštitne opreme je sprečavanje povreda. Saznajte kako novi asortiman zaštitne odjeće kompanije Husqvarna predstavlja sljedeći korak u sigurnosti, udobnosti i produktivnosti.

Pocket on leg

Materijali su odabrani za vaše radne uslove

Korisniku je udobnost velikim dijelom osjećaj. Naš posao je otkriti kako se tačno stvara taj osjećaj, kako ga možemo poboljšati i koja je vrsta udobnosti potrebna u svakom slučaju. Sve materijale koji se koriste u zaštitnoj odjeći kompanije Husqvarna smo razvili ili odabrali mi, a zatim smo ih podvrgnuli mnogim ispitivanjima u laboratoriju i u šumi da bismo bili sigurni da su savršeni.

Hook and Loop Adjustment

Pronađite svoju veličinu

Ovisno o modelu koji kupite, odjeća će drugačije pristajati tijelu. Klasične i funkcionalne linije imaju regularni kroj, tehnička uski kroj, a krajnje tehnička ima veoma uski kroj. Provjerite tjelesne mjere prema vodiču u nastavu da biste pronašli pravu veličinu. Preporučujemo vam da uvijek isprobate odjeću da biste osigurali najbolje pristajanje.

Chainsaw 560 XP and Technical extreme

Cijela odjeća je sigurna odjeća.

Osim pranja i čišćenja zaštitne odjeće morate i provjeravati ima li veoma istrošenih područja, oštećenja i puknuća na tkanini. Zaštitne funkcije se mogu ozbiljno smanjiti ako se popravci ne izvrše pravilno. Koristite naš vodič za popravak kao referencu i uvijek se obratite svom trgovcu ako ste u nedoumici.

Technical Extreme Forest jacket - Next Web Crop
Krajnje tehnička
Stil, kroj i efikasnosti su dovedeni do krajnosti. Ova odjeća je pripremljena za svaki posao u bilo kojim uslovima, uz izvanrednu udobnost, pokretljivost, trajnost i savršenu toplotnu kontrolu. One su dobro prozračene i prilagođene savršenom kroju te imaju kukice za čizme za sigurno pristajanje hlača. Džepovi koji omogućuju lak pristup savršeni su za vaš mobilni telefon. Naramenice su uključene.
Technical Forest Jacket - Next Web Crop
Tehničko
Optimizirana za zadatke, pripijena i promišljeno izrađena za puno radno vrijeme u šumarstvu. Visoka pokretljivost, trajnost i pametno prozračivanje olakšavaju dugo radno vrijeme. Ova odjeća je prilagođena savršenom kroju - s unaprijed savijenim koljenima, streč materijalom za udobnost i izvrsnu prozračnost. Pojačana prema vašim potrebama s lako dostupnim džepovima.
Functional Forest jacket - Next Web Crop
Funkcionalno
Pametna i izdržljiva odjeća za povremeno šumarstvo. Regularan kroj, karakteristike prozračnosti i jednostavnost upotrebe omogućavaju korisniku da se slobodno kreće i fokusira na posao. Odjeća je pojačana radi izdržljivosti za upotrebu u teškim uslovima. Prilagođena savršenom kroju i dobro prozračna kako bi vam bilo ugodno.
Classic Forest jacket - Next Web Crop
Klasično
Pouzdan, povoljan i posebno pogodan za povremene korisnike motornih pila. Visoka zaštita pruža povjerenje korisniku prilikom rada. Karakterišu ih potpuno prekriveno punjenje za zaštitu od pile i pojačanje radi izdržljivosti. Prozračne za vašu udobnost i uključuju džepove s patentnim zatvaračima za lak pristup vašim stvarima.

Sigurna i udobna

 Unaprijed savijeno da bismo osigurali savršeno pristajanje u svim radnim položajima.

* Samo za krajnje tehničku kolekciju

Odjeća je opremljena kukicom i trakom za zglob i gležanj s petljom, kao i elastičnim vezicama u struku i na donjem dijelu jakne, što vam omogućava da prilagodite opremu za savršeno pristajanje.

Pričvrstite kukice s unutarnje strane manžete na pertle da bi ostale čvrsto učvršćene.

Otvori na sponi i donjem dijelu leđa čine dobru prozračnost. Patentni zatvarači ispod pazuha i na stražnjim dijelovima nogavica vam omogućavaju prilagođavanje protoka zraka po vašoj želji.