129DJX 967680601

Izvrsni rezultati uz trimere za travu kompanije Husqvarna

Nudimo vam snažne trimere za mnoštvo primjena. Svi su jednostavni i fleksibilni za rukovanje male težine i pametnih funkcija. Ne morate se brinuti da ćete uznemiravati komšije. Trimeri za travu kompanije Husqvarna su dizajnirani da proizvode što manje buke, a to je savršeno u stambenim područjima.

129 L - large poster

Smart Start® do savršenstva

Posao ćete moći započeti brzo uz minimalan napor jer su motor i pokretač mnogih benzinskih trimera opremljeni jedinstvenom Smart Start® funkcijom.

Trimeri za travu kompanije Husqvarna imaju funkciju automatskog uvlačenja prekidača za zaustavljanje. To znači da kada je mašina isključena, prekidač za zaustavljanje se automatski uvlači u početni položaj za jednostavnije pokretanje. Na taj način trimer za travu će biti spreman za ponovnu upotrebu, kada i vi budete spremni.

129 LK

Svestrani uređaji s mnoštvom dodataka

Svaka bašta je jedinstvena i drugačija, kao i ljudi. Jednostavno možete prilagoditi svoj kombinacijski trimer za travu prema godišnjem dobu i specifičnim potrebama svoje bašte. To je raznovrstan alat koji pruža pouzdane rezultate tokom cijele godine. Samo dodajte jedan od naših mnogih dodataka.