Bun venit la Husqvarna Moldova

Suntem distribuitor mondial în industria producătoare de echipamente electrice pentru exterior. Prin intermediul produselor noastre, oferim performanţă în păduri, parcuri şi grădini pentru profesionişti şi consumatorii exigenţi.

Logger with Chainsaw 572 XP

Cine suntem

Avem plăcerea de a vă oferi o gamă largă de produse şi accesorii moderne, inclusiv motoferăstraie, maşini robotizate de tuns gazonul, trimmere şi cositoare cu scaun pentru operator. Credem în proiectarea produselor noastre pentru utilizatori, pentru a oferi performanţă în natură.

Încă din 1689, am fabricat produse de înaltă performanţă şi am creat inovaţii revoluţionare, precum sistemul anti-vibraţii şi frâna de lanţ automată pentru motoferăstraie, precum şi prima maşină robotizată comercială de tuns gazonul din lume.

Oferindu-vă o combinaţie unică de performanţe înalte, siguranţă şi uşurinţă în utilizare, ne asigurăm că lucrările dvs. sunt întotdeauna realizate eficient, confortabil şi eficace.

Gama noastră

CLG Dealer entrance

Discutaţi cu reprezentantul nostru local

Vă vom răspunde cu plăcere la orice întrebări privind produsele sau serviciile noastre. Utilizaţi informaţiile de mai jos pentru a ne contacta.

BUN VENIT LA HUSQVARNA MOLDOVA
290A Muncesti hwy Chisinau MD-2002

Oficiu:
+373 22 857 126
sales@convel.md
www.convel.md

Orar:
Luni – Vineri 9:00 – 19:00
Sambata 9:00 – 17:00
Duminica 9:00 – 15:00