Добре дојдовте во Husqvarna Македонија

Ние сме глобален продавач на моторна опрема за надворешна употреба. Нашите производи овозможуваат работа во шуми, паркови и градини за професионалците и останатите корисници.

Logger with Chainsaw 572 XP

Кои сме ние

Горди сме што можеме да ви понудиме широк опсег на модерни производи и додатоци, меѓу кои моторни пили, роботски косилки, тримери и косилки што може да се возат. Се стремиме да дизајнираме производи создадени за потребите на нашите корисници кои ќе овозможат нивно користење во природа.

Од 1689 година, произведуваме производи со високи перформанси и испорачуваме иновации кои ја менуваат индустријата како што се стабилизацијата на вибрациите и сопирачки за веригата на моторните пили, како и првата комерцијална роботска косилка на светот.

Уникатната комбинација на високи перформанси, употребливост и безбедност ви овозможува секогаш ефикасно, удобно и ефективно да ја завршите работата.

Нашата понуда

CLG Dealer entrance

Разговарајте со нашиот локален претставник

Со задоволство ќе ви помогнеме доколку имате прашања за нашите производи или услуги. Користете ги информациите наведени подолу за да стапите во контакт со нас.

Име на продавачот
Адреса: Воден 17, 7000 Битола, Македонија
Сервис и поправки: +389 47 208 518  ;   Резервни делови: + 389 47 208 522
Е-пошта: sinpeks@t.mk
www.sinpeks.com.mk

Работно време
Пон. до Пет. - 8:30 до 16:30 (Саб. - 08:30 до 16:30)
Недела - Не работи
Вие се наоѓате во Husqvarna Forest & Garden Македонија

Со над 325 години иновација и страст во работењето, Husqvarna на професионалците им нуди производи за работа во шуми, паркови и градини. Ги комбинираме високите перформанси со употребливоста и безбедноста, со што ви овозможуваме секогаш ефикасно да ја завршите работата. Husqvarna нуди широк и сè поголем опсег на производи и додатоци, од моторни пили и моторни секачи до роботски косилки.