Walk-behind LB 253S Man mowing lawn

Izrađena u klasi s kosilicom travnjaka kompanije Husqvarna

Nudimo vam širok asortiman kosilica i različitih metoda rezanja – neke čak i s pogonom na svim točkovima. Bez obzira na izazove s kojima ste suočeni, posao ćete obaviti s prvoklasnim rezultatom.

LB 448i

Robusna i pouzdana

Kvalitet i izdržljivost su karakteristike svih kosilica Husqvarna, bilo da tražite manju kosilicu za kućnu upotrebu ili profesionalni model za upotrebu tokom teških i dugih radnih dana. Bez obzira na potrebe i uslove, možete biti sigurni da Husqvarna ima model koji posjeduje kvalitet za rad iz godine u godinu.

LC 551VBP

Ergonomično i efikasno

Sve naše kosilice, uključujući kosilice na guranje, efikasne su i pružaju izvrsnu ergonomiju. Funkcijama i dizajnom smo zadržali fokus na pružanje rezultata koje očekujete od kosilice Husqvarna uz jednostavan i intuitivan rad i rukovanje. Izvrsna upravljivost i funkcije poput ručki koje ublažavaju vibraciju kako bi rad bio ergonomičan. Snažan okvir i detalji od visokog kvaliteta također znače produženu trajnost i jednostavno održavanje.

Walk-behind LC 247SP

Kosilice za savršeni travnjak

Husqvarna nudi širok asortiman kosilica za travnjak koje se s pogonom na benzin s različitim metodama košenja i pogonskim sistemima. Snažna i pouzdana, bez obzira preferirate li sakupljanje ili zgrtanje, uz izvrstan protok zraka i prostrane rezne glave, optimizirana je za savršen rezultat košenja. Sve imaju pregršt pametnih, praktičnih funkcija. Jer mi razumijemo da su svaki travnjak i potreba različiti, pronaći ćete mašinu koja ima sve funkcije koje su vam potrebne za savršen travnjak i uživanje u radu.