Husqvarna rajderi - kosilice sa reznom glavom naprijed

Uz platformu za košenje smještenu naprijed i zglobno upravljanje, teško je pronaći mjesta koje Husqvarna rajder ne može dosegnuti. Kombinacija kontrole, udobnosti i efikasnosti vam neće samo olakšati posao – uživat ćete i u vožnji. Svi rajderi koje koriste patentiranu funkciju Bio-Clip® kompanije Husqvarna koja daje superiorni rezultat malčiranja i iznimnu profesionalnu završnu obradu.

Rider R 300-series cutting grass

Dizajniran za uska mjesta

Jedinstveno zglobno upravljanje Husqvarna rajdera omogućava zadnjem paru točkova da se zanesu ispod mašine. Rezultat je odlična upravljivost i intuitivan rad, što znači da će zaobilaženje prepreka biti lako.

Rider 316Ts

Bolji pogled, bolji doseg

Zahvaljujući reznoj glavi za košenje niskog profila koja se postavlja na prednjoj strani, ne samo da ćete izbjeći gaženje trave prije kosidbe, već ćete imati i potpun pregled radnog područja, što vam omogućava lako košenje rubova, uglova ili ispod drugih prepreka.

Rider 316TS AWD with Snow thrower

Svestrano rješenje za sva godišnja doba

Umjesto da kupite različite mašine za različite zadatke, zašto ne biste razmotrili svestrani rajder? Zahvaljujući širokom asortimanu dodataka bit ćete spremni za svaku vrstu izazova godišnjeg doba.