Prednje kosilice na točkovima – Husqvarna rajderi

Uz platformu za rezanje smještenu na prednjoj strani i zglobno upravljanje, teško je pronaći mjesta koje Husqvarna rajder ne može dosegnuti. Kombinacija kontrole, udobnosti i efikasnosti vam neće samo olakšati posao – uživat ćete i u vožnji. Sve kosilice na točkovima koje koriste patentiranu funkciju Bio-Clip® kompanije Husqvarna koja daje superiorni rezultat malčiranja i iznimnu profesionalnu završnu obradu.

Rider R 300-series cutting grass

Dizajniran za uska mjesta

Jedinstveno zglobno upravljanje Husqvarna rajdera omogućava zadnjem paru točkova da se zanesu ispod mašine. Rezultat je odlična upravljivost i intuitivan rad, što znači da će zaobilaženje prepreka biti lako.

Rider 316Ts

Bolji pogled, bolji doseg

Zahvaljujući platformama za rezanje niskog profila koje se postavljaju na prednjoj strani, ne samo da ćete izbjeći gaženje trave prije kosidbe, već ćete imati i potpun pregled radnog područja, što vam omogućava lako obrezivanje rubova i rezanje u uglovima ili ispod drugih prepreka.

Rider 316TS AWD with Snow thrower

Svestrano rješenje za sva godišnja doba

Umjesto da kupite različite mašine za različite zadatke, zašto ne biste razmotrili svestranu kosilicu na točkovima? Zahvaljujući širokom asortimanu dodataka bit ćete spremni za svaku vrstu izazova godišnjeg doba.