P525

Izazovi postaju prilike

Rajder kosilice kompanije Husqvarna su opremljene reznom glavom za košenje niskog profila koje se postavljaju na prednjoj strani. Pruža odličan pregled radnog područja omogućavajući precizno košenje izbliza. Takođe vam pruža nenadmašnu pristupačnost ispod ograda, grmova, klupa u parku, itd.

P 525D

Izvrsna vuča i stabilnost na padinama

Sistem zglobnog upravljanja omogućava zadnjem paru točkova da se zanesu ispod mašine. Rezultat je superiorna upravljivost s minimalnim radijusom okretanja uz puni otklon točkova, što olakšava upravljanje mašinom u uskim prostorima i zahtjevnim područjima.

P 520D
Smanjite naknadno podrezivanje
Većina velikih profesionalnih rajder kosilica kosi tek oko 65% ukupne površine. Nova serija 500 kompaktnih kosilica za travnjak kompanije Husqvarna je dizajnirana da smanji naknadno rezanje za do 20%, što znači da posao možete obaviti ranije i preći na novi.
P 525D with cabin and snow thrower
Izdržljivo svake sezone
Širok opseg rezne glave i dodataka učinit će vaš rajder iznimno raznovrsnim, tokom cijele godine. Sve zahvaljujući Combi platformi visokih performansi koja je izrađena od jednog komada čelične ploče za efikasno zgrtanje i stražnje pražnjenje iznimnih rezultata i radom bez problema.
P 525D Customer
Korištenje i održavanje
Vaš rajder kompanije Husqvarna namijenjen je da bude ergonomičan i jednostavan za upotrebu. Na primjer – servisni položaj rezne glave olakšava čišćenje i servisiranje. Drugi praktični detalji su poklopac motora koji se naginje i mjesta za servis s jednostavnim pristupom što olakšava održavanje.

Funkcije

Platforma za rezanje postavljena na prednjoj strani pruža odličan pregled radnog područja omogućavajući precizno rezanje izbliza.

Prednja platforma za rezanje niskog profila pruža vam neprikosnovenu pristupačnost ispod ograda, grmlja, klupa u parkovima, itd.

Niski centar ravnoteže mašine u kombinaciji s AWD sistemom visokih performansi vam daje sjajnu stabilnost na nagibima i padinama.

Kontrole su pristupačne i dizajnirane za optimalnu udobnost korisnika.