P525

Izazovi postaju prilike

Prednje kosilice kompanije Husqvarna su opremljene platformom za rezanje niskog profila koje se postavljaju na prednjoj strani. Pruža odličan pregled radnog područja omogućavajući precizno rezanje izbliza. Također vam pruža nenadmašnu pristupačnost ispod ograda, grmova, klupa u parku, itd.

P 525D

Izvrsna vuča i stabilnost na padinama

Sistem zglobnog upravljanja omogućava zadnjem paru točkova da se zanesu ispod mašine. Rezultat je superiorna upravljivost s minimalnim radijusom okretanja uz puni otklon točkova, što olakšava upravljanje mašinom u uskim prostorima i zahtjevnim područjima.

P 520D
Smanjite naknadno podrezivanje
Većina velikih profesionalnih prednjih kosilica kosi tek oko 65% ukupne površine. Nova serija 500 kompaktnih kosilica za travnjak na točkovima kompanije Husqvarna je dizajnirana da smanji naknadno rezanje za do 20%, što znači da posao možete obaviti ranije i preći na novi.
P 525D with cabin and snow thrower
Izdržljivo svake sezone
Širok raspon platformi za rezanja i dodataka učinit će vašu prednju kosilicu iznimno raznovrsnom, tokom cijele godine. Sve zahvaljujući Combi platformi visokih performansi koja je izrađena od jednog komada čelične ploče za efikasno zgrtanje i stražnje pražnjenje iznimnih rezultata i radom bez problema.
P 525D Customer
Korištenje i održavanje
Vaša prednja kosilica kosilice kompanije Husqvarna namijenjena je da bude ergonomična i jednostavna za upotrebu. Naprimjer – servisni položaj na platformi za rezanje olakšava čišćenje i servisiranje. Drug praktični detalji su poklopac motora koji se naginje i mjesta za servis s jednostavnim pristupom. To olakšava održavanje.

Funkcije

Platforma za rezanje postavljena na prednjoj strani pruža odličan pregled radnog područja omogućavajući precizno rezanje izbliza.

Prednja platforma za rezanje niskog profila pruža vam neprikosnovenu pristupačnost ispod ograda, grmlja, klupa u parkovima, itd.

Niski centar ravnoteže mašine u kombinaciji s AWD sistemom visokih performansi vam daje sjajnu stabilnost na nagibima i padinama.

Kontrole su pristupačne i dizajnirane za optimalnu udobnost korisnika.