Tractor YTH 224T U-cut

Obavljajte više zadataka istovremeno uz kontrolu

Kako se traktorom za bašte kompanije Husqvarna rukuje pomoću pedala, to vam omogućava da upravljate objema rukama. Pruža vam udobnost i kontrolu kao i siguran način rada u svakom trenutku. Nije važno kakav vam je travnjak. Odabirom jednog od tri sistema rezanja – prikupljanje, zgrtanje (BioClip) ili izbacivanje – pruža vam odličan rezultat bez obzira na sve.

Grmovi i drveće više nisu problem. Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj tehnologiji upravljanja jednostavno možete rezati oko bilo kakvih prepreka. Rezultat je manje neobrađenih površina, efikasno košenje i potpuna upravljivost.

LTH/CTH126

Jednostavno održavanje čuva zdravlje vašeg travnjaka

Traktor za bašte kompanije Husqvarna se lako održava u dobrom stanju. Noževi za rezanje se brzo uklanjaju i zamjenjuju bez upotrebe alata. To znači brzo i sigurno servisiranje noževa, a oštri noževi rezultiraju zdravijim travnjakom. Ojačane platforme za rezanje obložene prahom vašem traktoru daju poboljšanu izdržljivost i otpornost na koroziju. Ukratko – trajat će duže.

Tractor YTH with broom

Prilagodite ga godišnjem dobu

Uz traktor za bašte kompanije Husqvarna bit ćete spremni za godišnja doba koja dolaze. Širok asortiman dodataka učinit će ga raznovrsnim alatom i korisnim tokom cijele godine. Može se uklopiti s prikolicama, grtalicama za snijeg, metlama i još mnogo toga.