WDC 325L

Ništa ne može promaći mokro-suhim čistačima kompanije Husqvarna

Mokro-suhi vakuumski čistači kompanije Husqvarna pružaju snažne performanse i izdržljivost koji su vam potrebni za hvatanje u koštac s bilo kakvom prljavštinom, prašinom, prosutim materijalom i krhotinama. Snažne performanse, intuitivne kontrole, raznovrsnost (zahvaljujući mnogim dostupnim dodacima), pametno skladištenje i jednostavan transport čine mašine dobro pripremljenim za svakodnevno čišćenje kao i za posebne primjene poput upotrebe s električnim alatima.

Ista snaga. Svaki put.

Svi mokro-suhi vakuumski čistači kompanije Husqvarna su izvana i iznutra izgrađeni kako bi vam svaki put pružili izvrsne performanse. Uz robusni dizajn i efikasnu turbinu, vaša mašina će zadržati snagu i izdržljivost i pomoći vam da iznova obavite posao.

Vacuum Cleaner WDC 325L

Stabilni točkovi i točkići

Uz velike i stabilne točkove, čistač stabilno stoji na tlu. A uz točkiće koji se mogu okretati u 360 stepeni, dobit ćete izvrsnu upravljivost u svim područjima.

Funkcije

Filter je razvijen tako da ima veoma dugi životni vijek, što znači manje troškove održavanja. Isti filter se koristi za mokre i suhe primjene i ima visoku efikasnost filtracije.

Svi uključeni dijelovi, kao što su crijevo, kabal i mlaznice, imaju vlastiti prostor za skladištenje u čistaču. Skladištenje zauzima manje prostora uz manje rizika od gubitka.

Dodatno ulazno crijevo se nalazi na mjestu za ispuštanje zraka. Povežite usisno crijevo i mašina se može koristiti kao puhač za čišćenje uskih prostora ili gomilanje lišća ili drugih ostataka.

Ručica za podizanje olakšava pražnjenje spremnika. Jednostavno iskopčajte vrh i ispraznite sadržaj.

Dijelovi i dodatna oprema

(2)