Backpack Blower 580BT / 580 BTS Mark II

Doživite silu, a da je ne osjetite

Husqvarna puhači imaju jedinstvene ventilatore koji stvaraju veliku brzinu zraka i snažan protok zraka, idealni su za vrtni dizajn, profesionalno uređenje okoliša i vaše potrebe za održavanje drveća. Koji god puhač odabrali, čak ćete moći otpuhati teške hrpe mokrog lišća. Svi puhači su ergonomski oblikovani i imaju nizak nivo vibracija, što omogućava visoku produktivnost tokom praktične upotrebe. Ostaci su ti koji popuštaju jakim zračnim strujanjima, a ne vaša ramena i ruke.

Blower 570BTS

Više obavljenog posla za manje vrijeme

U kompaniji Husqvarna dizajniramo puhače komercijalne klase za maksimalnu produktivnost i minimalno naprezanje korisnika. Svaki detalj, od kapaciteta spremnika za gorivo do oblika mlaznice, optimiziran je za performanse zbog kojih je radni dan isplativiji i efikasniji.

356BTx, 356BT X-SERIES

Originalni dizajn za maksimalnu brzinu zraka

Naši ventilatori puhača su inspirirani turbo tehnologijom. Veliki prečnik omogućava visok pritisak i perifernu brzinu pri nižim okretajima motora. Također smo optimizirali cijevi i mlaznice za generiranje laminarnog strujanja zraka. Sve ovo doprinosi velikom protoku zraka i snažnom, usmjerenom zraku koji vam omogućava iznimno efikasan rad.

Blower 525BX
Veliki kapacitet puhanja, savršeno uravnotežen
Husqvarna 525BX je razvijen profesionalne korisnike koji žele lagani benzinski puhač koji štedi gorivo, a velike je snage i niskih vibracija, tako da mogu raditi cijeli dan i odraditi poslove. Ni s bočne sile vam neće predstavljati problem jer je strujanje zraka savršeno poravnato s ručkom. Snažan motor X-Torq koji štedi gorivo omogućava visok kapacitet puhanja.
Battery Backpack Blower 550iBTX
Ne dopustite da vas išta ograničava
550iBTX puhač s baterijom se odlikuje jednakim performansama u poređenju s puhačima na benzinski pogon. Osim snage vodeće u klasi, impresivne snage puhanja, ergonomskog dizajna i niskih nivoa vibracija, dobit ćete i rad bez ispušnih plinova uz znatno manje buke. Omogućava vam rad na prometnim javnim mjestima u bilo koje vrijeme, a da nikoga ne ometate.