Tiller TF434P

Započnite zelenu revoluciju uz Husqvarna frezu

Bilo da trebate razbijati travnjak ili pripremati baštu za sadnju, Husqvarna ima frezu za vas. Naš asortiman se sastoji od dva različita modela – s prednjim zupcima i stražnjim zupcima. Modeli sa stražnjim zupcima su namijenjeni za korištenje na zbijenim tlima i travnjacima. Modeli s prednjim zupcima su pogodni za manje radove uređenja okoliša, kao što je priprema cvjetnih gredica i bašti.

TF 500-serie

Jednostavno pokretanje i rukovanje

Zahvaljujući jednostavnom pokretanju i snažnom motoru s gornjim ventilom, frezu možete koristiti kada god želite. Jednostavna je za rukovanje, upravljanje, transport i skladištenje. Udobni sistem rukovanja i dobro grupirane kontrole olakšavaju rad, čak i na najzahtjevnijem tlu. Veliki točkovi pružaju vam dobru vuču na svim površinama.

TF 500-serie

Jednostavno za upravljanje u svim vremenskim uslovima

Naše freze vam omogućavaju da radite sigurno, udobno i stabilno. Protuteža povećava težinu na točkovima čime se poboljšava ravnoteža. Zahvaljujući štitniku zubaca, krhotine iz rotirajućih zubaca će letiti dalje od vas.

Tiller TF338

Komponente za teške uslove rada

Sve freze kompanije Husqvarna su namijenjene da podnesu teške uslove rada. Motori i prijenosi su izgrađeni za intenzivan rad tokom mnogo godina.