Blower 125BV 952711902
  1. Vodič
  2. Preporučeni proizvodi
Savjeti za kupovinu

Šta treba razmotriti prilikom kupovine duvača za lišće

Duvač predstavlja veliku pomoć pri čišćenju lišća, krhotina, trave i ostataka posječene žive ograde. Ali o čemu biste trebali razmišljati prilikom kupovine novog duvača za lišće? Evo nekoliko stvari koje trabate imati na umu prilikom kupovine.

Imamo duvače za lišće za sve vaše potrebe. Ako znate za šta ćete ga koristiti, možemo vam pomoći da odaberete pravi.

Ručni ili leđni?

Kada kupujete duvač lišća važno je imati na umu za šta će se on koristiti. Ako ga koristite kraće vrijeme i za manje količine ostataka, bolje je odabrati lagani, izdržljivi ručni duvač lišća poput Husqvarna 125B. Ako radite duže vrijeme i imate više materijala za duvanje, leđni duvač je bolji. Leđni duvač su podijeljeni u dvije kategorije, za opšte profesionalne poslove i za još zahtjevnije zadatke. Najsnažniji duvač je Husqvarna 580BTS, koji ima filtrirani usis zraka za duže vrijeme rada i upotrebu bez problema.

Pretvorite puhač u vakuumski usisavač

Duvač lišća se takođe može pretvoriti u usisavač trave, otkosa i lišća sa zemlje. Posebno je koristan na mjestima na kojima otpatke ne želite razbacivati uokolo, na primjer oko jezerca, ili vašeg parkiranog automobila. Model Husqvarna 125BVx isporučuje se s kompletom za usisavanje.

Puhači lišća

Saznajte više o puhačima za lišće

Pročitajte više
Blower 234BT