Saznajte zašto kompanije prelaze na Husqvarna proizvode

Kada kompanije isprobaju Husqvarna proizvode, pronađu dobre razloge za kupovinu Husqvarna proizvoda. Pronalaze širok asortiman proizvoda jednostavnih za upotrebu, dizajniranih i izrađenih kako bi povećali produktivnost njihovog tima. Također otkrivaju poslovne uvide putem Fleet Services koji pomažu povećati profitabilnost. I dobivaju priliku za partnerstvo s kompanijom Husqvarna i našom mrežom lokalnih trgovaca koji nude znanje i usluge koje su ključne za optimalne performanse. Nalaze rješenja koja su im potrebna za poboljšanje poslovanja.

ISS Facility Services (Upravljanje objektima), UK
Kompanija ISS Facility Services (Upravljanje objektima), u Lake Districtu u sjevernoj Engleskoj, kaže da su godinama ostali uz proizvode Husqvarna jer naši proizvodi i usluge omogućuju njihovom osoblju svakodnevnu isvršavanje zadataka.
Gesvres Entretien, Francuska
Kompanija za uređenje okoliša Gesvres Entretien održava parkove i sportska igrališta u gradu Carquefou u Francuskoj, a s kompanijom Husqvarna su u uspješnoj vezi gotovo dvije godine. Pogledajte šta njihovi timovi imaju za reći o učinku Husqvarna proizvoda i usluga na njihov svakodnevni rad i cjelokupno poslovanje.

Husqvarna serija s baterijskim napajanjem

Rezultati su stigli. Evo šta profesionalci misle o Husqvarna seriji s baterijskim napajanjem.

Footprint Gardens, Sydney, Australija
Za Scotta Dooleyja iz Footprint Gardensa, korištenje alata s baterijskim napajanjem je datost. A prednosti je lako objasniti. "Upotreba opreme s baterijskim napajanjem definitivno može otvoriti nove mogućnosti, ako želite početi ranije ili raditi dokasno, ili ako radite oko privatnih kuća. Neki naši klijenti uopće ne primijete da smo bili ovdje. Možemo koristiti puhače ili kosilice dok djeca spavaju."
Weissenfels, Njemačka
Radi prelaska na mašine s baterijskim napajanjem, njemački grad Weissenfels je raspisao tendere i pažljivo procijenio različite mogućnosti. Gradski stručnjaci za uređenje okoliša su testirali svaki ponuđeni proizvod, a na kraju je izbor bio jasan. Saznajte zašto proizvodi kompanije Husqvarna čine razliku.
Groblje Trollhättan, Švedska
Na 45 hektara groblja Trollhättan u aktivnoj upotrebi, uprava je 2013. godine odlučila da počne koristiti alate s baterijskim napajanjem. U početku su očekivanja osoblja za održavanje terena bila mala. Međutim, nakon što su podvrgnuti testiranju, Husqvarna baterijski proizvod za održavanje groblja, sada su najpopularnije mašine među radnicima.
Dvorac Skokloster, Švedska
Kad govorimo o obnavljanju i popravljanju starih zgrada, baterijska pila je neophodna za učinkovit rad“, kaže Mattias Hallgren, stolar. Dodijeljeni obnovi krova dvorca Skokloster, Hallgren i njegov tim znaju da baterijski alati pobjeđuju s više od samo učinkovitosti na ovom jedinstvenom projektu obnove; nude precizno rezanje bez dima u nezgodnim zatvorenim prostorima.

Husqvarna profesionalne sjedeće prednje kosilice

Husqvarna profesionalne sjedeće prednje kosilice opremljene su platformom za rezanje niskog profila koja se postavlja na prednjoj strani. Pruža odličan pregled radnog područja omogućavajući precizno rezanje izbliza. Također vam pruža nenadmašnu pristupačnost ispod ograda, grmova, klupa u parku, itd.

Gesvres Entretien, Francuska
Pogledajte šta stručnjaci za uređenje okoliša iz kompanije Gesvres Entretien, u gradu Carquefou, u Francuskoj, imaju reći o prednostima Husqvarna profesionalnih sjedećih prednjih kosilica