Brushcutter 325R

Zagarantirani rezultati sa Husqvarna motornim kosama

Sve motorne kose kompanije Husqvarna su namijenjene da efikasno obave posao i jednostavno se nose i rukuju. Jednostavno se prilagođavaju vašim potrebama. U ponudi imamo velik izbor praktičnih funkcija i dodataka.

Brushcutter 545 RX. 545 RXT, ERGO

Manje uticaja na okoliš

Zajedno imamo moć da umanjimo uticaj na naš okoliš. Motorne kose kompanije Husqvarna su opremljene jedinstvenim motorom X-TORQ®. Pomoći će vam da smanjite izduvne emisije za najviše 75% i povećat će učinkovitost goriva za najviše 20%.

Većina motornih kosa kompanije Husqvarna dolazi s funkcijom automatskog uvlačenja prekidača za zaustavljanje. To znači da kada je mašina isključena, prekidač za zaustavljanje se automatski povlači u početni položaj za jednostavnije pokretanje. Na ovaj način vaša mašina će uvijek biti spremna kada i vi.

Brushcutter 545 RX, 545 RXT Harness

Ergonomija za vašu udobnost

Uz motornu kosu kompanije Husqvarna, vaši radovi će biti uravnoteženi i udobni. Na primjer, ručka je podesiva i ergonomski efikasnu za upotrebu. Vaš trimer dolazi uz posebno dugu osovinu kako biste mogli doseći sva mjesta.

Brushcutter 336 RK saw blade

Jedna mašina za sve namjene

U zavisnosti od modela kojeg odaberete, motorne kose kompanije Husqvarna mogu biti raznovrstan partner pri ruci. Efikasna trimi glava osigurava dobre rezultate i možete je jednostavno prilagoditi promjenom vrste noža, u zavisnosti od zadatka – od detaljnog rezanja do napornog rada na zahtjevnom terenu. Zahvaljujući magnetnom držaču igle za zaključavanje, možete prebaciti nož na siguran, brz i jednostavan način.