Dealer shop

Postanite ovlašteni Husqvarna diler

Servisni dileri su kamen temeljac našeg poslovanja. Sa preko 60 dilera širom Bosne i Hercegovine, Husqvarna je posvećena izgradnji mreže ovlaštenih servisera koji nude jasnu prednost u odnosu na druge maloprodajne objekte pružanjem ličnih, profesionalnih savjeta i podrške nakon prodaje našim kupcima. Konzistentno prodajemo vrhunski kvalitet Husqvarna brenda zajedno sa prednostima servisera – na kraju krajeva, ne možete imati jedno bez drugog.

Prednost Husqvarne

Snažan brend – Sa preko 330 godina inženjerskog iskustva, Husqvarna je jedan od najjačih globalnih brendova na tržištu. Brend predstavlja tehničko vodstvo, visoke performanse i kvalitet.

Globalna distributivna mreža – Husqvarna ima moćnu globalnu distributivnu mrežu i posvećeni smo stalnom poboljšanju podrške i usluga naše mreže dilera.

Široka ponuda proizvoda – Husqvarna je jedini dobavljač koji nudi kompletan asortiman opreme za napajanje na otvorenom pod jednim vrhunskim brendom, zadovoljavajući potrebe kako domaćih tako i komercijalnih korisnika.

Efikasan lanac snabdijevanja – Husqvarna ima dobro razvijen proizvodni sistem sa fleksibilnošću za rješavanje sezonskih i vremenskih varijacija u potražnji.

Ako tražite partnera na kojeg se možete osloniti, kontaktirajte nas za informacije o tome da postanete dio mreže Husqvarna servis dilera.