Otkrijte naš asortiman za profesionalnu njegu drveća

Razvijeni da odgovaraju svim potrebama profesionalne njege drveća i šumarstva, asortiman Husqvarna motornih pila i opreme nudi rješenje za vaše potrebe u radu. Mi mijenjamo pravila igre.

Chainsaw_SouthAfrica

Snaga i performans Husqvarna motornih pila

Baz govora priroda je naš  prioritet i zajednička briga. Husqvarna motorne pile su sve opremljene sa jedinstvenim X-TORQ® motorom koji ih čini manjim potoršačem goriva i smanjuje izduvne gasove prema najstrožijim svjetskim regulacijama.

525PT5S Polesaw

Teleskopske pile – sa okolišem na umu

Zajedno imamo moć da minimiziramo naš uticaj na okoliš. Zato Husqvarna teleskopske pile su dizajnirana za efikasnost sa gorivom i niskim emisijama. Koristit će i vašem radnom okruženju kao i okolišu u cjelini.

The 541RS Brushcutter

Šumski čistači - uvijek spremni i jednostavni za upotrebu

Svi Husqvarna šumski čistači dolaze sa stop prekidačem sa povratnom oprugom. Što znači kada je mašina isključena, prekidač se automatski vraća u početnu poziciju za lako pokretanje. Na ovaj način će vaš šumski čistač uvjek biti spreman za važe zadatke.

Održavanje je jednostavno i zahvaljujući magnetskom držaču klina za zaključavanje, zamjena noža se radi na siguran, brz i jednostavan način.