Lawnmower roundabout

Samohodne mašine koje vam omogućavaju da budete u prednosti

Sa svojim snažnim motorima, ergonomskim karakteristikama i kompaktnom veličinom, Husqvarna kosilice su savršene za manje travnjake i travnjake neobičnih oblika. Zahvaljujući robusnom dizajnu, bit će pouzdani partneri u održavanju vrta mnogo godina.

LB 553S e, WB 53S e

Efikasna košnja i zeleniji travnjaci

Mnoge naše samohodne kosilice su mašine za malčiranje, što znači da se trava dvaput kosi i sitno sječe. Ostaci trave se brzo razgrađuju i hrane tlo kao prirodno gnojivo, a rezultat su zeleniji, finije pokošeni travnjaci, čime se skraćuje vrijeme i posao jer se ne morate baviti ostacima trave.

Walk-behind LB 553S, M 53S Pro

Vrhunsko rezanje u svim situacijama

Naše kosilice nude izvanrednu produktivnost, dan za danom. Glavni razlog za to je izdašan dizajn platformi za rezanje koje omogućavaju košnju velikih površina trave. Dizajn platforme omogućava postizanje odličnih rezultata košnje čak i na vlažnim površinama.

LB 553S, M 53S Pro

Izdržljivo aluminijsko kućište

Platforme za rezanje kosilica kompanije Husqvarna su cijele izlivene od jednog komada aluminija, što omogućava optimalnu torzijsku krutost i duži vijek trajanja. Aluminij je lagani materijal koji ne hrđa, a dovoljno je čvrst za teške i zahtjevne dugotrajne poslove.

LC 551VBP

Prikupljanje visokog kapaciteta

Prikupljanje trave omogućava urednije rezultate košnje i sprječava sjetvu korova. Nova profesionalna kolektorska kosilica kompanije Husqvarna sadržava kolektor visokih performansi s blokatorom prašine i praktičnim pražnjenjem jednom rukom.