Chainsaw 572 XP Accessories

Bolji alati. Veća produktivnost.

U šumarstvu se uspjeh mjeri produktivnošću. Dobar dan znači da je vaša oprema podnijela iste zahtjevne uslove kao i vi. A to zahtijeva ne samo vrhunske performanse, već i vrhunske sigurnosne karakteristike, pouzdanost svjetske klase i stalnu udobnost pri ekstremnoj upotrebi. S naslijeđem od preko 325 godina testiranja i usavršavanja, današnji Husqvarna alati i zaštitna oprema osmišljeni su kako bi vam pomogli da radite pametnije, a ne teže.

H-team Ambassadors UK team

Upoznajte H-Tim kompanije Husqvarna – učite od najboljih!

Naš H-tim ambasadora čine visoko obučeni pojedinci s profesionalnim iskustvom u šumarstvu, parkovima ili baštama, koji dijele svoju predanost ili strast prema prirodi. Oni imaju dugogodišnje iskustvo u radu s našim proizvodima i mnogi od njih se također takmiče u sječi motornim pilama ili na svjetskim prvenstvima u penjanju na stabla. Saznajte više o članovima koji su iz vaše zemlje.

Chainsaw 560 XP

Bogatstvo znanja nadohvat ruke

Pravi šumar nikada ne prestaje učiti. Prikupili smo šumarsko iskustvo, preporuke i savjete iz više od 50 godina u šumarskoj industriji. Iskoristite naše znanje kako biste usavršili svoje partnerstvo s prirodom.

H-team ambassadors AUS team Kiah Martin

Na vrhuncu svoje igre

Sjećate li se kako ste se penjali po drveću kad ste bili djeca? Neki ljudi se nastave penjati i postanu arboristi. A neki od njih postanu najbolji na svijetu. Jedna od tih super profesionalaca je Kiah Martin, svjetska prvakinja u arborizmu s prebivalištem u Melbournu. Ovo je njena priča.

Husqvarna alati za šumarstvo - pročitajte više o našem asortimanu

Svaka Husqvarna motorna pila izrađena je sa samo jednim ciljem: maksimiziranjem vaše produktivnosti. Naš izvanredan dizajn usmjeren na korisnika znači da možete učiniti više posla uz manje truda.

Učinkovita rješenja poput AutoTune™ i Air Injection omogućuju vam da provedete više vremena u rezanju, uz manje zastoja.

Saznajte više o motornim pilama

Uhvatite se u koštac s bilo kojim terenom koji trebate ukrotiti, pomoću pile za raščišćavanje šume iz kompanije Husqvarna. Naše komercijalne pile za raščišćavanje, profesionalne snage i performansi, jednostavno uklanjanju malo drveće, grmlje i šikaru.

Saznajte više o pilama za šumsko raščišćavanje

Husqvarna lanci usavršeni su istraživanjem, testiranjem i saradnjom sa stručnjacima u industriji. Svako ko koristi motornu pilu Husqvarna, opremljenu lancem Husqvarna, može očekivati maksimalnu učinkovitost i visoku produktivnost.

Saznajte više o lancima

Originalne Husqvarna vodilice su napravljene tako da se savršeno uklapaju u Husqvarna motornu pilu i izdržale su test vremena. Uz originalne Husqvarna vodilice za motorne pile uživat ćete u optimalnoj efikasnosti i sigurnosti i produžiti vijek trajanja Husqvarna motorne pile.

Saznajte više o vodilicama

Asortiman goriva, maziva i opreme za punjenje kompanije Husqvarne su razvili, laboratorijski ispitali i kontrolirali kvalitetu inženjeri kompanije Husqvarna kako bismo osigurali optimalne performanse motora. Dostupan je širok izbor koji odgovara vašim potrebama.

Saznajte više

Mašina je dobra onoliko koliko i dijelovi od kojih je napravljena. Isključiva upotreba Husqvarna originalnih zamjenskih dijelova i dodatne opreme garantira optimalnu efikasnost i produžava životni vijek vaših Husqvarna mašina.

Saznajte više o dodatnoj opremi za motornu pilu

Inspirirana najboljom sportskom odjećom, zaštitna odjeća kompanije Husqvarna se odlikuje ugrađenom agilnošću i mnoštvom funkcija za poboljšanje udobnosti i efikasnosti – sve bez imalo ugrožavanja sigurnosti.

Saznajte više o ličnoj zaštitnoj opremi

Alati za šumarstvo i rezanje drveta su nenadmašni partneri kada zatrebaju. Naš izbor sjekira i klinova za sječu, sjekira za cijepanje, sjekira za kampiranje i kuka za podizanje, može vam osigurati da posao obavite sigurno i pouzdano.

Saznajte više o alatima i sjekirama za šumarstvo

Postanite virtuelni drvosječa

Welcome to Limberjack — osamljeno mjesto za trening virtuelne stvarnosti na kojem možete ostvariti svoj san o proboju na Svjetsko prvenstvo u šumarstvu kako biste postali neprikosnoveni najbolji drvosječa na svijetu.

Service Workshop

Husqvarna servis

Husqvarna proizvode prodaju ovlašteni zastupnici, od kojih su mnogi profesionalno radili na poslovima vezanim za šume. Zastupnici kompanije Husqvarna zadovoljstvo kupaca stavljaju na prvo mjesto, uz stručne savjete, profesionalnu podršku i proaktivno održavanje tokom cijelog životnog ciklusa proizvoda.

Chainsaw service
Potpuna usluga
U kompaniji Husqvarna, naša definicija „proizvoda“ je malo drugačija. Smatramo da proizvod nije samo električni alat, već i cjelokupno iskustvo koje imate s njim tokom njegovog života. To znači da možete računati da će vam ovlašteni zastupnik kompanije Husqvarne dati razumne savjete o ukupnim operativnim troškovima mašine prije nego što je kupite, a nakon toga i prvoklasnu uslugu.
Shop
Servisni zastupnici
Kompanija Husqvarna ima mrežu zastupnika s preko 25000 lokacija širom svijeta. Vaš lokalni zastupnik kompanije Husqvarna spreman je da vam pomogne u odabiru proizvoda za komercijalne travnjake i bašte prema vašim specifičnim potrebama, radnom mjestu i radnom okruženju.
Saznajte više o servisnim zastupnicima
Service Photos
Originalni rezervni dijelovi
Naš razvoj proizvoda uvijek započinje s vama, korisnicima u fokusu, kako bi vaš rad bio manje naporan i još efikasniji. To je također razlog zašto svaki dio u Husqvarna mašini prolazi rigorozno ispitivanje kako bi se osigurala njegova optimalna interakcija s ostalim komponentama. Kao rezultat toga, originalni Husqvarna dijelovi ne samo da nadživljavaju generičke, već su dugoročno sigurniji, pouzdaniji i lakši na vašoj mašini.
Saznajte više o originalnim rezervnim dijelovima