H-team Ambassadors UK team
  1. Josephine Hedger
  2. Andy Campbell
  3. Tim Bendle
Priče i inspiracija

Husqvarna H-tim - upoznajte naše ambasadore brenda

Pažljivo smo odabrali globalnu grupu visoko kvalificiranih i uglednih ambasadora koji su najbolji stručnjaci za šumarstvo i parkove u svojim zemljama. Oni su naš H-tim. I oni su naši najzahtjevniji korisnici.

Svaki član H-tima ima dugogodišnje iskustvo u radu s našim proizvodima. Usko surađujemo s našim ambasadorima, slušamo njihova iskustva i koristimo njihove uvide za dalji razvoj Husqvarna proizvoda.

Svaki član H-tima ima bogato profesionalno iskustvo u šumama, parkovima ili baštama. Mnogi od njih također učestvuju na svjetskim prvenstvima u rezanju motornom pilom ili penjanju na drveće. Zajedno dijele našu strast prema prirodi i Husqvarni. Budite inspirirani H-timom.

Josephine Hedger

Profile picture H-team - Josephine Hedger

Višestruka svjetska prvakinja u penjanju na drveće, Jo Hedger, već vodi uspješan arboristički posao, Arbor-Venture Tree Care, zajedno sa svojim partnerom, zapošljavajući 10 ljudi. Oni također vode školu arborizma, koja obučava oko 300 studenata godišnje. Strastvena zbog arborizma i penjanja, izuzetno je cijenjena u industriji, a brendu pruža dalje izlaganje ovom području, dok zajedno s kompanijom Husqvarna radi kroz svoju školu za obuku.

Andy Campbell

Profile picture H-team - Andy Campbell

Andy Campbell je većinu svog radnog vijeka proveo u šumi. On je predsjednik organizacije UK Loggers (Drvosječe Ujedinjenog Kraljevstva), koja svake godine šalje tim koji predstavlja Ujedinjeno Kraljevstvo na Svjetskom prvenstvu u šumarstvu (WLC). Andy se takmičio na sva četiri evropska prvenstva u šumarstvu od kada je ovo prvenstvo započelo 2009. godine, zauzevši 3. mjesto u disciplini sječe stabala 2013. godine. Također je prisustvovao mnogim Svjetskim prvenstvima u šumartstvu kao vođa tima Ujedinjenog Kraljevstva. Andy nam se pridružuje kao stručnjak za šumarstvo, ali će također obuhvatiti i komercijalno uređenje okoliša i njegu terena.

Tim Bendle

Profile shot H-team - Tim Bendle

Timovo iskustvo uključuje 21 godinu rada u kompaniji City and Guilds NPTC na poslovima procjenitelja u šumarstvu i arborikulturi, te 21 godinu kao Lantra instruktor u oblasti šumarstva i arborikulture. On izvodi neovisnu obuku, a Kraljevski poljoprivredni univerzitet u Cirencesteru ga je angažirao za poslove koji uključuju uređivanje raslinja, uklanjanje panjeva, poslove s motornom pilom, drobilicama za drvo i podiznim platformama. On je također proveo 13 godina kao verifikator tehničkih standarda i vodeći verifikator za City and Guilds NPTC i Lantra za šumarstvo i arborikulturu.

Šumarstvo

Kada je zadatak težak, Husqvarna alati postaju jači

Saznajte više o šumarskim alatima