Bluetooth for calls and music streaming

Ostanite povezani. Ostanite sigurni.

Novi Husqvarna X-COM R uređaj je opremljen inovativnim funkcijama koje poboljšavaju i olakšavaju posao. Dok štite sluh od glasne buke, također možete lako primati pozive i upućivati pozive te slušati muziku s telefona, kao i povezivati se interfonom putem vanjskog interfonskog radija putem tehnologije Bluetooth®. Ugrađeni FM radio uvijek je dostupan za povezivanje.

Bluetooth for calls and music streaming - with Bluetooth symbol

Bluetooth® za pozive i slušanje muzike

Uz ugrađenu funkciju Bluetooth® možete jednostavno i brzo slušati muziku i odgovarati na pozive s telefona na X-COM R uređaju. Ovo je sigurno i udobno rješenje za uklanjanje nepotrebnih radnji tokom upravljanja šumarskim i vrtnim mašinama.

Easy to use talk button

Tipka za jednostavan razgovor

Razvili smo veoma traženu tipku za razgovor tako što smo je uvećali i time je učinili pristupačnijom. Nikada više nećete morati propustiti poziv. U mirnijem okruženju jednostavno pritisnite tipku za odgovaranje na dolazne pozive i ugodno razgovarajte putem ugrađenog mikrofona. Za glasnije okruženje preporučujemo vam koristite vanjski book mikrofon, koji je dostupan kao dodatna oprema.

Internal antenna

Unutarnja antena za fleksibilnost i sigurnost

Nema ništa frustrirajuće od zaglavljivanja u granama ili šikari. Uz ugrađenu FM antenu ne morate brinuti da li ćete zapeti ili imati signal. Jednostavno se fokusirajte na obavljanje posla.

Bluetooth for calls and music streaming
Tastatura za kontrolu muzike
Slušajte muziku s telefona – lako i jednostavno. Koristite kontrolne tipke na X-COM R telefonu dok telefon ostaje u džepu.
InterCom Radio connection
Interfon
Komunicirajte u grupi ili u dvoje putem interfona povezivanjem vanjskog interfonskog radija sa štitnicima za sluh putem Bluetootha®.
USB connection charging
USB punjenje
Funkcija USB punjenja vam olakšava punjenje uređaja X-COM R bilo gdje* i nikada neće ostati bez baterije. *Gdje postoji USB priključak.
Integrated battery
Ugrađena baterija
Zbog manje otvora, ugrađena baterija ima niži rizik od vlaženja i oštećenja vodom.
External boom microphone
Vanjski boom mikrofon
Boom mikrofon je dostupan kao dodatna oprema i odličan je za blokiranje glasne buke. Kroz integrirani filter, mikrofon razlikuje govor od buke iz okruženja.
Hygien kit for hearing protection
Higijenski pribor
Održavajte stalnu ugodnost i zaštitu uz dobru higijenu. Pribor se sastoji od upijajućih jastuka i jastučića za uši. Treba ih promijeniti dvaput godišnje.

Istražite naš X-COM R uređaj

(1)