Chainsaw 550 XP 545 Mark II - Action image
Brža sječa
Nova generacija Mark II modela 550 XP® donosi snagu i performanse iznad očekivanja. U poređenju s najbližim konkurentom, 550 XP® Mark II pruža veći* kapacitet rezanja. To dovodi do doista izvrsnog povećanja ukupne efikasnosti. Jednostavno vam omogućuje rezanje više materijala u kraćem vremenu. * Ispitivanja koje je kompanija Husqvarna provela tokom 2018. godine, u kontroliranom okruženju , nad modelom 550 XP® Mark II kompanije Husqvarne, u poređenju s modelom MS 261 C-M kompanije Stihl.
Saznajte više
Forest and Chainsaw 550 XP Mark II
Dugotrajnije rezanje
Pile Mark II od 50 cc su izrađene da izdrže, bez obzira na uslove. Novi dizajn zračnog filtra profesionalne kvalitete, znatno poboljšana tehnologija Air Injection™ i nova verzija AutoTune™ računa za pouzdano vrijeme rada.
Chainsaw 550 XP 545 Mark II - Action image
Bolje rezanje
U kompaniji Husqvarna dizajn usmjeren na korisnike je u DNK-u naše kompanije. Za nove modele 545 Mark II i 550 XP® Mark II to je potvrđeno izuzetno dobro uravnoteženim tijelom pile s malim žiroskopskim silama koje pruža najbolju upravljivost i rukovanje.

Inspirirani budućnosti, vođeni prošlosti

Novi modeli Husqvarna 550 XP® Mark II i 545 Mark II su motorne pile koje vam odgovaraju, poboljšane u svakom pogledu. To znači izvrstan kapacitet rezanja s ubrzanjem i obrtnim momentom koji obavljaju posao u svakom okruženju. Tome smo dodali udobnost, kontrolu i upravljivost – sve u pouzdanom i izdržljivom paketu s lakim pokretanjima, koji traje sve dok je potrebno.

Optimizirana za sječu, skraćivanje, uklanjanje ili poprečno rezanje, ova pila doprinosi vašim vještinama i iskustvu. Profesionalne šumarske performanse, prilagođene vama i vašim potrebama. Novi način do savršenog reza, za novu generaciju motornih pila.

550 XP 545 Mark II - Action image

Kapacitet rezanja koji čini razliku

Brzina i snaga. I snaga kojom ćete posao obaviti brže nego ikad prije. Modeli Husqvarna 550 XP® Mark II i 545 Mark II će vam omogućiti nivoe kapaciteta rezanja bez premca, najbolje u ovoj veličini. Optimizirana kombinacija visoke izlazne snage i velike brzine lanca je dodatno poboljšana upotrebom lanca SP33G X-CUT™ i izdržljive vodilice X-FORCE™.

Za model 550 XP® Mark II to znači impresivni kapacitet rezanja, čak znatno veći od najbližeg konkurenta *.

Chainsaw 550 XP 545 Mark II - Action image

Izgrađene da izdrže, dizajnirane da traju.

Novi modeli Husqvarna 550 XP® Mark II i 545 Mark II su konstruirani za maksimalnu trajnost i pouzdanost, bez obzira na uslove. Posebnu pažnju smo posvetili hlađenju motora putem optimiziranog protoka zraka, kao i svakom mogućem detalju. Temperatura karburatora je zaštićena izuzetno jakom toplotnom zaštitom, koja doprinosi ukupnom kapacitetu hlađenja, što olakšava pokretanje u vrućim uslovima ili kada motor intenzivno radi.

Chainsaw 550 XP 545 Mark II - Action image

Upravljivost – DNK kompanije Husqvarna

U kompaniji Husqvarna smo se većim dijelom 60 godina usredotočili na udobnost i dizajn usmjeren na korisnike. To je u našem DNK-u. Zbog toga su novi modeli 550 XP® Mark II i 545 Mark II kompanije Husqvarna pažljivo dizajnirani da budu jednostavni za rukovanje, uz minimalizirane žiro-sile i što manji otpor prilikom pomicanja motorne pile tokom radova skraćivanja.

U osnovu, sve je u pametnom dizajnu. Od principa vanjske spojke do veličine zamašnjaka. Kao i u postavljanju, veličini i uglu ručki.

Chainsaw 545 Mark II

Savršena kombinacija za savršen posao

Različiti zadaci zahtijevaju različite alate. A različiti poslovi rezanja zahtijevaju različite količine snage, ubrzanja i fleksibilnosti. Kombinacija novih modela 545 Mark II i 550 XP® Mark II će vam postići željeni rezultat.

545 Mark II je savršen izbor za razne šumarske i zemljane radove. Njegova optimizirana kombinacija kapaciteta rezanja i upravljivosti čini ga izvrsnim izborom za profesionalne honorarne korisnike.

Chainsaw 550 XP 545 Mark II - Action image

Predani vašem uspjehu - dvogodišnja garancija kompanije Husqvarna

Kupovinom motorne pile kompanije Husqvarna dobivate snagu, performanse i kvalitetu, a sve temeljeno na 60 godina promišljenog vodstva i inovacija. Naše dugogodišnje iskustvo, stručnost i povjerenje u performanse naših proizvoda je zagarantirano našom produženom dvogodišnjom garancijom.

Symbol Campaign 60 years of chainsaws crop

60 godina iskustva i stručnosti u rezanju

U kompaniji Husqvarnai poznajemo motorne pile. Zaista i trebamo. Nakrajuijetu pružamo neke od najboljih mašina još od 1959. godine. Stoga je očito da znamo i izazove s kojima se suočavate tokom upotrebe. Naša pametna rješenja i inovacije poput tehnologije Air Injection™, softvera za performanse AutoTune™ ili tehnologije motora X-Torq® pomogle su nam da unaprijedimo performanse motorne pile, optimiziramo izlaznu snagu i čak vam uštedimo na gorivu u našim mašinama.