Saznajte najnovije iz naše industrije uz Razgovore o drveću!

Današnji svijet arborikulture i šumarstva oživljava fascinantne diskusije. A mi u kompaniji Husqvarna stalno slušamo i učimo. Zato želimo podijeliti prostor za zanimljive i relevantne sadržaje, kako bismo pomogli u napredovanju industrije i rada profesionalaca za održavanje drveća.

U nastavku možete uživati u tri epizode o ključnim temama industrije kao što su urbano šumarstvo, radna praksa i sigurnost. Također uvodimo naš osnovni novi asortiman motornih pila 90cc. Dobrodošli u razgovore o drveću!

Učinkovitost u radu s drvećem

Dan Holliday je profesionalni arborist i osnivač organizacije Climbing Arborist. On se ovdje fokusira na tehnike penjanja kako bi postigao veću učinkovitost kao član tima za održavanje drveća.

Održivo urbano šumarstvo

Novoizabrana predsjednica Međunarodnog društva za arborikulturu (ISA) Dana Karcher gleda u budućnost održivog urbanog šumarstva, razmišljajući o klimatskim promjenama i naglašavajući važnost upravljanja urbanim šumama za one koji se bave projektima šuma u zajednici.

Stvaranje sigurnosnog načina razmišljanja

Dan Groves iz organizacije North American Training Solutions predstavlja vodič za sigurno korištenje motornih pila za tehničko rezanje i obaranje stabala. Također ispituje važnost stvaranja kulture sigurnosti u svakodnevnim radnim praksama.

Doživite uvođenje nove motorne pile Husqvarna 90cc

Snažniji. Efikasniji. I pouzdaniji. Novi Husqvarna modeli 592 XP® i 585 dizajnirani su za poboljšanje teških izazova u cijelom svijetu. Doživite uvođenje i otkrivanje naših najnovijih dodataka u asortimanu motornih pila, čujte stručnjake i korisnike kako raspravljaju o njihovim prednostima te ih vidite na djelu.