Husqvarna 592 XP® i 585

Nove Husqvarna motorne pile od 90 cc su razvijene da ispune najzahtjevnije zadatke profesionalaca za održavanje drveća, na način koji je što više prilagođen korisnicima. Dizajnirane su da obave teške izazove s izlaznom snagom, dizajnom usmjerenim na korisnika i izvrsnom upravljivošću. Izrađene su da izdrže i da budu istinski pouzdane. Ukratko, stvorene su da vam omoguće najbolji radni dan.

Husqvarna 592 XP® – dizajnirana za bolje iskustvo rezanja

Snažnije – najbolje po kapacitetu rezanja

Model 592 XP® kompanije Husqvarna će vam pružiti najbolji kapacitet rezanja koji je rezultat kombinacije izuzetno moćnog motora X-Torq® i veoma oštrog lanca C85 odnosno C83 X-CUT™, a rezultirajuća snaga će vas učinit boljim i bržim te pružiti poboljšano iskustvo rezanja.

(U poređenju s najbližim konkurentom u istoj klasi, STIHL MS 661 C-M)

Efikasnije – najbolje u klasi omjera snage i težine

U poređenju s konkurentskim modelima u istoj klasi Stihl MS 661 C-M i Stihl MS 661 MAGNUM, novi 592 XP® nudi nenadmašnu kombinaciju male težine i velike izlazne snage, koja omogućava veću efikasnost posla. Optimizirana ravnoteža pile je rezultat optimiziranog težišta i vodilice X-Tough™ Light, koji vam omogućavaju lakše upravljanje i efikasniji radni dan.

Pouzdaniji – ključna pouzdanost i laka pokretanja

Husqvarna 592 XP® ima novu tehnologiju pokretanja koja motornu pilu čini pouzdanijom i lakšom za pokretanje. Zahvaljujući funkciji AutoTune 3.0, postavke motora su uvijek optimizirane za maksimalne performanse u svim uslovima, dok uspješno obavljate poslove bez obzira na izazove. Postupak pokretanja je pojednostavljen i potreban je samo jedan postupak pokretanja bez obzira na uslove ili temperaturu motora, što dodatno poboljšava pouzdanost. Uz to je opremljena zračnim filterom za teške uslove s gumenim poklopcem i robusnim kućištem vodilice do 36".

Campaign image X-Tough Light bar

Opremljeni za najbolji radni dan

Nove pile od 90 cc će profitirati od opremljenosti našim novim vodilicama X-Tough™ Light i X-Tough™. Vodilica X-Tough™ Light je robusna vodilica smanjene težine koja uveliko poboljšava upravljivost. Vodilica X-Tough™ koja je izrađena od čistog čelika će pružiti dug vijek trajanja, olakšati ravno rezanje i smanjiti stezanje. Obje pile će pružiti impresivan kapacitet rezanja zahvaljujući opremljenošću kombinacijom vodilice X-Tough™ ili X-Tough™ Light i oštrog lanca X-CUT™ sa svojstvima zadržavanja oštrine bez premca.

Husqvarna 585 – tradicionalna tehnologija upoznaje moderne performanse

Snažniji i praktičniji

Novi asortiman proizvoda od 90 cc kompanije Husqvarna također uključuje novu pilu Husqvarna 585, izdržljivu radilicu koju se odlikuje izvrsnom kombinacijom tradicionalne tehnologije s iglenim karburatorom, dizajnom usmjerenim na korisnike i modernim performansama. Pila ima odličan kapacitet rezanja – 17% veći od pile Husqvarne 390 XP® – kao i poboljšane nivoe vibracija i optimiziranu upravljivost za poboljšano iskustvo rezanja.

Testimonial Chainsaw 585 Emily Roberts

Izdržljivije - prikladne za izazove u teškim uslovima

Pila Husqvarna 585 je izrađena da bude izdržljivija, da bude efikasna svakog radnog dana. Robusni dizajn s visokokvalitetnim komponentama, karburator koji se lako prilagođava i sistem filtriranja zraka za velika opterećenja će olakšati obavljanje najzahtjevnijih zadataka. Ovo je pila koja je razvijena za obavljanje posla i koja je stvorena da traje.