Proizvodi i inovacije

Praktičan alat za smanjenje emisije CO2

Neprestano ažuriramo naš digitalni alat za upravljanje Husqvarna Fleet Services™. Jedna od njegovih najnovijih funkcija je Kalkulator ugljičnog otiska koji pomaže organizacijama koje se bave uređenjem zelenih površina da izračunaju ugljični otisak njihovog inventara mašina – i poduzmu mjere za smanjenje njihovog uticaja na okoliš.

Kao dio naše ambicije za razvoj održivih proizvoda i rješenja, tokom 2019.godine smo uveli Kalkulator ugljičnog otiska. Nova funkcija je dio Husqvarna Fleet Services™– pametnog softverskog rješenja koje prikuplja podatke on inventara mašina. Davanje uvida upraviteljima zelenih površina za analizu trendova i identificiranje područja poboljšanja za povećanje produktivnosti. Ugljični otisak raščlanjen je na područje primjene, kategoriju proizvoda, vrstu motora i lokaciju.

Povezana oprema za radni dan bez muke

Husqvarna Fleet Services™lakši je način da, putem senzora mašina ili ugrađenog povezivanja, pratite sve vrste opreme (čak i one drugih proizvođača). Podaci o opremi prenose se putem opcije Bluetooth® ili mobilne veze i učitavaju se na račun u oblaku gdje im možete pristupiti sa svog telefona, tableta ili laptopa.

Sve važne informacije uvijek pri ruci

Sa samo nekoliko dodira ili klikova na zaslonu imate pristup sljedećem:

Kontrola inventara
Kompletan pregled sve opreme razvrstane po kategorijama mašina, podkategorijama i modelima – lako dostupan svim korisnicima u kompaniji.

Lokacija mašine
Pronađite i prenesite opremu između različitih lokacija te identificirajte i pronađite opremu koja nije prijavljena na kraju dana.

Statistika mašine
Poslovni uvidi u sezonsku, sedmičnu i dnevnu upotrebu za svaki komad opreme u inventaru, razvrstani po područjima primjene.

Service overview
Pristup istoriji servisa i pregled mašina kojima je vrijeme za servisiranje. Omogućuje strategiju popravka i odluku o zamjeni temeljenu na činjenicama.

Kontrola i dijagnostika kosilice Automower®
Možete vidjeti sve robotske kosilice na karti, rješavati probleme, kao i pokrenuti, zaustaviti, promijeniti visinu košnje ili prilagoditi raspored – za jednu ili više kosilica istovremeno.