LC221RH

Benzinske kosilice kompanije Husqvarna

Idealne za kućnu ili profesionalnu upotrebu, naše kosilice na guranje i samohodne benzinske kosilice su poznate po svojoj superiornoj snazi i visokokvalitetnim performansama rezanja.

LC 551VBP

Olakšajte održavanje bilo kojeg travnjaka

Tradicionalne benzinske kosilice mogu biti teške i zahtjevne za rad. Husqvarna benzinske kosilice su izrađene od laganog aluminija, tako da su lakše i jednostavnije za korištenje, a ostaju izdržljive. Ergonomski upravljač i lako dostupne ručice čine ih jednostavnim za upravljanje, dok ReadyStart tehnologija osigurava da uvijek možete započeti posao uz minimalan napor.

Walk-behind LC 347VI / Woman mowing grass

Izrađene da traju, jednostavne za održavanje

Husqvarna benzinske kosilice su izrađene od čvrstih komponenti profesionalne klase, kao što su kućište otporno na koroziju i aluminij. A kako su naše benzinske kosilice izrađene da traju, troškovi održavanja i servisiranja su svedeni na minimum.

Suburban PGE / Walk-behind / LC 356VP

Uredan rez – svaki put

Naš svestrani asortiman benzinskih kosilica je dizajniran za obavljanje čak i najzahtjevnijih poslova bez ostavljanja nereda. Odabir visina košnje vam omogućava košenje bilo koje vrste trave, dok ugrađena vrećica za blokiranje prašine čuva prljavštinu na sigurnom mjestu u mašini.