Alat za korištenje


Husqvarnini trimeri i motorne kose - dizajnirani da poboljšaju vaše poslovanje

Smanjiti težinu i povećati efikasnost. To je na vrhu naše liste kada u Husqvarni razvijamo nove karakteristike za naše trimere i motorne kose. Evo detaljnijeg pogleda na ono što smo stvorili da bismo poboljšali vaše poslovanje.

Veća snaga, manje udara

X-Torq tehnologija optimizira motor tako da dobijete više snage kada vam je to najpotrebnije. U poređenjui sa trimerom bez X-Torq-a, on iscrpljuje do 75% manje štetnih emisija i povećava ekonomičnost goriva do 20%. Sve u svemu: to je tehnologija koja utiče na vašu ekonomiju i okoliš.

Brže radite

Smart Start je Husqvarnino ime za tehnologiju koja izjednačava porast zamaha koji se razvija kada klip dostigne svoj najviši nivo. To olakšava povlačenje početnog konopa, što dugoročno štedi i vrijeme i novac i za vas, i vaše poslovanje.

Brzo i lako uvlačenje kabla

Sa našom Tap-n-Go ™ funkcijom možete jednostavno udaritii glavu trimera na zemlju da biste otpustili novi kabel. To znači da možete odustati od dugotrajnog zadatka postavljanja trimera na zemlju da biste ručno otpustili više kabela. U poređenju sa trimer glavama drugih proizvođača, Husqvarna trimer glave sastoje se od manjeg dijela, koji olakšavaju otpuštanje nove linije trimera po potrebi.

525LK, 525 LK

Klik dodaci

Sa našim kombiniranim trimerima ili motornim kosama, možete birati između širokog asortimana dodataka uz koje možete stvoriti zaista svestran radni alat. Možete preći od obrezivanja do sječenja živice, duvača ili piljenja stubova u nekoliko sekundi - i morate samo ugrijati i održavati jedan uređaj. Odvojivo vratilo čini mašinu manje glomaznom za odlaganje i pomjeranje.

Visoka ručka

Mnoge naše motorne kose dolaze sa karakteristikom visokog offset posta, koja je jedinstvena za Husqvarnu. Drška je postavljena na maloj udaljenosti od cijevi. Lakše će vam biti pomicanje nogu bez udaranja u upravljač, što omogućava ergonomiji i efikasniji način rada.

Jedinstveno udoban uprtač

Naš patentirani BalanceXT ™ jedinstven je na tržištu sa svojim pokretnim jarmom na leđima. Ovaj jaram čini da naramenice prate vaše pokrete, ravnomjerno raspoređujući težinu trimera na bokove i ramena. Možete i pomaknuti jaram da prilagodite veličinu pojasa. I tako što ćete ukloniti komad sa dijela prsnog koša, pojas će biti udoban bez obzira na veličinu grudi.

545RXT, Brushcutter, Petrol, Harness Balance XT

Sistem sa niskim vibracijama

Motori u nekoliko naših trimera i motornih kosa odvojeni su od ručica sa vrlo učinkovitim protivvibracijskim prigušivačima koji apsorbiraju vibracije, zabranjujući im da dođu do vašeg tijela. Ovo vam štedi ruke i ramkena, i omogućava vam ugodniji rad tokom dužih smjena.

Povezani artikli

 • Bruschutter 543 RS. Robust
  Alati za korištenje

  Šta trebate da razmotrite kada kupujete motornu kosu

  Trebate novi sjekač da očistite velika područja, visoke trave, šiblje ili obrezivanje grmlja i malih drveća? Evo nekoliko sitnica koje morate imati na umu prije kupovine motorne kose.

 • Hedge Trimmer 226HD60S
  Alati za korištenje

  Stvari na koje treba obratiti pažnju prilikom kupovine makaza za živu ogradu

  Kada birate makaze za živu ogradu, razmislite o tome za koju ćete ih vrstu posla upotrebljavati. Hoćete li obrezivati visoku, nisku ili dug živu ogradu? Hoćete li oblikovati živu ogradu? Postoje tri glavne vrste makaze za živu ogradu: dvostrane, jednostrane i na produženoj osovini. Odaberite vrstu koja najbolje odgovara vašim baštenskim potrebama.


 • Blower 525BX
  Alati za korištenje

  Šta trebate razmotriti prilikom kupovine duvača

  Duvač je odlično sredstvo za čišćenje od lišća, otpadaka, trave i obrezane žive ograde. Ali, našta trebate obratiti pažnju prilikom kupovine novog duvača? Evo nekoliko sitnica koje morate imati na umu prije kupovine. Nudimo duvače za sve vaše potrebe. Ako znate za što ćete ga upotrebljavati, mi vam možemo pomoći odabrati onaj pravi.