Brushcutter and Trimming Clothes, Operator

Profesionalni motorne kose kompanije Husqvarna

Husqvarna motorne kose su temeljito ispitane da bismo osigurali da su emisije i vibracije minimalne, dok performanse ostaju izuzetne. Nagnuli smo upravljač za sedam stepeni i postavili izuzetno visoke pomake, tako da možete raditi udobno uz minimalni napor. A uz našu X tehnologiju okretnog momenta dobivate veću snagu, ali uz 20% manju potrošnju goriva i 75% manje ispušnih plinova.

Pripremite se za bolji radni dan

Husqvarna cijeli asortiman profesionalnih baterijskih proizvoda će donijeti brojne prednosti – ne samo za vas, već i za vaše klijente i ljude u vašem okruženju. Trimeri za živicu i travu s baterijskim napajanjem su dovoljno snažni da odrade teške zadatke i dodaju opće prednosti baterijskog napajanja, poput odsustva ispušnih plinova. Zahvaljujući niskom nivou buke i minimalnim vibracijama, omogućit će vam lakši i bolji radni dan.

Brushcutter sweep diameter

Produžite površinu za rezanje

Zahvaljujući optimiziranom mjenjaču i snažnom motoru s impresivnim prijenosnim omjerom, našim motornim kosama možete podrezati znatno veću površinu nego kada koristite većinu drugih mašina. Mašina ima snagu da povuče puno dužu liniju trimera, omogućavajući vam veći prečnik čišćenja po okretu.

Brushcutter 545RXT

Dizajnirani za poboljšanje vašeg poslovanja

Smanjenje težine uz povećanje efikasnosti. Kompaniji Husqvarna je to na prvom mjestu prilikom razvoja novih karakteristika trimera za travu i živicu. Evo detaljnijeg uvida u ono što smo razvili kako bismo poboljšali vaše poslovanje.