Od profesionalaca


Upoznajte jednog od najmlađih šampiona Antona Peterssona. 19 godina

Anton je član tima takmičara koji su imaju ispod 24 godine. Pogledajte šta on ima da kaže o svojim prilikama na ovogodišnjem Svjetskom takmičenju u sječi (WLC).


1. Koje su vaše šanse da osvojite zlatnu medalju na WLC?

Ja ću osvojiti WLC, ako ne ove, onda sigurno sledeće godine. Ali ove godine, ja očekujem da se vratim kući sa najmanje nekoliko medalja. 

2. Kako se pripremate?

Vježbam 5 disciplina na isti način na koji su postavljene u takmičenju. kako bi dobio ''vjerodostajan'' trening. To je sve ili ništa. Takođe dobijam i mnogo savjeta i podrške od našeg trenera Larsa Strandella i šampiona iz Finske, Jukka Perämäkia.

3. Koliko dugo vježbate?

Od februara, vježbao sam skoro svaki dan. Odmah nakon posla i večere idem da vježbam, otprilike 3 sata svaki dan. Posljednje četiri sedmice prije takmičenja idem na viši nivo. 


Povezani artikli

 • WLC 2016 EN
  Od profesionalaca

  Upoznajte šampiona koji koristi motornu pilu prvakinju u takmičenju

  WLC, Svjetsko takmičenje u sječi, se organizuje svake dvije godine, kada se proesionalna elita u sječi iz cijelog svijeta takmiči u pet različitih disiplina: Precizno obaranje, mijenjanje lanca na pili, precizno piljenje sa dva različita metoda i penjenje. 


 • Training Camp 2016 73
  Od profesionalaca

  3 pitanja sa Lasse Strandell

  Lasse je višestruki dobitnik medalja na WLC, specijalzovnim u područjima XX i XX, i ima više od XX godina iskustva. Sa ovom stručnošću. nema sumnje da je on trener Husqvarna tima na takmičenju WLC 2016. godine. Mi  vam dajemo pregled ovog ekskluzivnog intervjua: [Interview with Lasse Strandell]

 • Kiah Martin, Australian arborist
  Od profesionalaca

  Na vrhu njene igre – Kiah Martin govori kako je postala jedan od najboljih arborista na svijetu

  Sjećate li se kada ste bili dijete i penjali se po drveću? Neki ljudi nastave da se penju i postanu arboristi. A neki od njih postanu najbolji na svijetu. Jedna od tih super profesionalaca je i Kiah Martin, arborist svjetski prvak koji živi u Melbournu. Ovo je njena priča.