Service Workshop

Karakteristika husqvarna kvaliteta - naša usluga

Postoji puno razloga zašto odabrati proizvode Husqvarna. Jedan od njih je da samo ovlašteni zastupnici prodaju naše proizvode. Zastupnici kompanije Husqvarna zadovoljstvo kupaca stavljaju na prvo mjesto, uz stručne savjete, profesionalnu podršku i proaktivno održavanje tokom cijelog životnog ciklusa proizvoda. Postoji snažna predanost pružanju kvalitetnih proizvoda i ukupnih ponuda rješenja uz izgradnju čvrstih, značajnih partnerskih odnosa.

Obratite se svom lokalnom zastupniku kompanije Husqvarna kako biste saznali kako upotreba proizvoda i usluga zastupnika kompanije Husqvarna može poboljšati produktivnost vaše kompanije i smanjiti troškove rada.

Service
Pružaju ga fakultetski obrazovani tehničari
Sveučilište Husqvarna je mrežni sistem upravljanja učenjem za trgovce u industriji. Ovaj jedinstveni alat omogućuje našim ovlaštenim zastupnicima da redovno ažuriraju svoje razumijevanje proizvoda i pribora Husqvarna te neprestano usavršavaju svoje vještine u servisu i popravcima.
Chainsaw 572 XP Cut up
Originalni rezervni dijelovi iz kompanije Husqvarna
Ovisno o modelu koji odaberete, vaš Husqvarna proizvod može se sastojati od više od hiljadu dijelova, svaki od najkvalitetnijih materijala i najboljeg dizajna. Zamjenom samo originalnim dijelovima osigurat ćete da vaša Husqvarna mašina tokom svog životnog ciklusa održava optimalne performanse i sigurnost.
Saznajte više o originalnim rezervnim dijelovima
Service Automower
Kontinuirani servis kod vašeg trgovca kompanije Husqvarna
Kontinuirano servisiranje vaše mašine umanjit će rizik od neočekivanog zastoja. Servis obuhvata potpunu provjeru, počevši od provjere funkcionalnosti, koja uključuje i operativni i sigurnosni sistem. Da bismo osigurali kvalitet i integritet vaše opreme, preporučujemo samo originalne rezervne dijelove Husqvarna. Na kraju se provodi probni rad, a jedinica se čisti i isporučuje zajedno s potpunim izvještajem o servisnom održavanju.