Automower 550 in commercial faciility

Skapa ett förstklassigt intryck

Som anläggningsansvarig slits du nog ibland mellan tidskrävande gräsvård och miljoner andra uppgifter som är ditt ansvar. Genom att välja att investera i Automower®-robotgräsklippare kan du tryggt fokusera på din kärnverksamhet och överlåta skötseln av gräsmattorna till dina nya, kraftfulla och smidiga teammedlemmar – och få perfekta resultat varje dag.

450X

Välskötta gräsmattor för ett gott intryck

Oavsett om du sköter gräsmattorna för ett hotell, en kontorsbyggnad eller ett bostadsområde ger en välskött gräsmatta inte bara ett gott första intryck, utan även långvarigt gott intryck. Automower® hjälper dig att skapa vackra och friska gräsytor som garanterat imponerar på kunder, gäster och boende.

Automower 450X

Lägg mindre av budgeten på gräsmattan

Underhåll av gräsytor är bara en del av den övergripande verksamheten för anläggningsansvariga, men det är en del som kan vara tidskrävande och kräva avsevärda ekonomiska investeringar i olika maskiner och utrustning. Automower® minskar de totala kostnaderna för gräsmatteskötseln, samtidigt som den ger perfekta resultat med minsta möjliga arbete.

Kundkommentarer

Civica, Odense, Danmark

”Vi har tio små Automower®-klippare för 8,5 hektar. De klarar av alla våra små, komplexa och sluttande gräsytor bättre än en enda stor maskin. Med Automower® sköter vårt team hela egendomen utan att behöva anlita extra hjälp.” Jesper Nielsen, fastighetsförvaltare

Fleet Services Inventory iPad Automower

Håll koll på din utrustning

Glöm manuella kontroller. Med vårt digitala hanteringsverktyg Husqvarna Fleet Services™ håller du dig uppdaterad och kan hantera dina batteridrivna maskiner (samt bensindriven utrustning) var du än befinner dig. Via en mobil, surfplatta eller bärbar dator får du tillgång till en kartvy över dina maskiner, detaljerad statistik samt servicehistorik för varje maskin – och du får aviseringar när det är dags att serva maskinerna.