536LiHD60X

Nå upp och klipp med Husqvarnas häcksaxar

Våra häcksaxar är perfekta för olika trädgårdsuppgifter – oavsett om häcken är en liten, slående detalj eller ett ståtligt, frodigt mästerverk. Och du kan arbeta långa pass vid behov – en Husqvarna häcksax levererar alltid höga prestanda och kraft som räcker länge, utan problem.

Battery hedgetrimmer 536LiHD70X

Optimera arbetstiden

Batteridrivet arbete går inte långsammare. Med våra lätta, tysta och batteridrivna häcksaxar kan du optimera arbetstiden tack vare ett nytt, kraftfullt batteri.

Hedgetrimmer man

Universell och redo att arbeta

Du kan lita på att din Husqvarna häcksax är säker, mångsidig och bekväm att använda. Det bakre handtaget kan justeras så att du kan klippa sidorna och toppen av häcken, och de förlängda skärtänderna gör att du når lättare. Eftersom det är justerbart är det dessutom mindre tröttsamt att arbeta med.

De flesta Husqvarna häcksaxar har en stoppkontakt som återställs automatiskt. Det innebär att när maskinen stängs av återställs stoppbrytaren automatiskt till startläget för att underlätta starten. På så sätt är häcksaxen redo när du är redo.

 
Hedge Trimmer 327HE3X

Stora ergonomiska fördelar

Vi bryr oss om dina arbetsförhållanden. Det är därför vi har ägnat så mycket arbete åt de ergonomiska detaljerna. Häcksaxens effektiva vibrationsdämpare absorberar vibrationer och skonar dina armar och händer. Tack vare motorns placering leds avgaserna bort från dig, och alla våra modeller har dessutom mjuka handtag för extra komfort.