Battery trimmer 115iL

Kraftfulla och enkla att använda för alla behov

Husqvarnas sortiment av batteridrivna produkter innehåller produkter för alla uppgifter i trädgården. De har intuitiva knappsatser som gör dem enkla att hantera. När du använder en batteridriven maskin kommer du inte bara att uppskatta de låga vibrationsnivåerna, frånvaron av direkta utsläpp och det minimala underhållsbehovet, utan även den nästan helt tysta motorn. Ljudnivån är upp till 13 dB(A) lägre än för bensindrivna maskiner.

Battery Bli20

Husqvarnas batterilösningar

Med Husqvarnas 36-voltsbatterisystem med hög prestanda och intelligent konstruktion kan du använda ett stort antal verktyg som är optimerade för uppgiften med användaren i fokus. Våra hållbara batterier är inte bara snabbladdade, utan du kan även smidigt byta verktyg och alltid få den kraft du behöver för att få jobbet gjort tack vare det flexibla systemet.

Husqvarna Connect

Digitala lösningar som ger dig kontroll

Låt ditt nästa trädgårdsredskap bli Husqvarna Connect. När du använder den här mobilappen i kombination med våra anslutna batteridrivna produkter får du tillgång till allt du behöver för att göra saker smartare. Du får digitala handböcker och guider samt körtidsstatistik, laddningsstatus, realtidsmeddelanden och mycket mer.

136LiHD45 / 115iHD45
PRAKTISKA – 100i-/200i-produkter
För sporadisk användning och lättare uppgifter i villaträdgårdar. För snabba och enkla arbeten bör du använda Husqvarnas praktiska batteridrivna produkter. De här användarvänliga produkterna är anpassade för enkel hantering utan att kompromissa med effekt eller prestanda.
Battery combitrimmer 325iLK
AVANCERADE – 300i-produkter
För användning i större trädgårdar och områden. För avancerade uppgifter, klippning av större trädgårdar eller beskärning av grova grenar bör du använda Husqvarnas avancerade batteridrivna produkter. De har tekniska lösningar och funktioner som förenklar ditt arbete – varje gång.
Backpack battery with 536LiHD60X hedgetrimmer
PROFESSIONELLA – 500i-produkter
Effekt och prestanda för kontinuerlig och krävande professionell användning. De mest avancerade batteridrivna produkterna i Husqvarnas sortiment har utvecklats för långa och krävande arbetsdagar. Produkterna är hållbara och kraftfulla för att tåla tung och professionell användning och ger en uteffekt som matchar – eller till och med överträffar – de bensindrivna motsvarigheterna.
Sortiment av professionella batterier från Husqvarna