Lösningar

Produkter och utrustning för professionellt skogsbruk

Husqvarna har sedan lanseringen av sin första motorsåg 1959 varit en drivkraft inom skogsbruks- och skogsavverkningsindustrin samt en global leverantör av produkter och utrustning för professionellt skogsbruk. Pålitliga, kraftfulla motorsågar och otaliga innovationer, i kombination med vårt dokumenterade fokus på användarvänliga konstruktioner och produktivitet har gjort oss till det självklara valet för skogsarbetare världen över.
PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV
High Viz XP Chainsaw
Chainsaw 562 XP Mark II Logger Portrait

Därför ska du välja Husqvarna

  • Fokus på användaren
    Användarvänlig konstruktion och ergonomi är viktiga delar i vårt DNA. Tillsammans med våra användare utvecklar vi kedjor och personlig skyddsutrustning med överlägsen prestanda och lättmanövrerade motorsågar som minimerar belastningen.
  • Expertis och erfarenhet
    Våra motorsågar är särskilt framtagna för yrkesbruk. Vi har sedan 1959 varit en drivkraft inom branschen med våra hållbara och pålitliga motorsågar för riktigt tuffa uppgifter.
  • Specialiserad support för din verksamhet
    Vårt omfattande återförsäljarnätverk ger dig en genväg till en välfungerande verksamhet. Våra återförsäljare är produktexperter och de erbjuder snabb, högkvalitativ service som hjälper dig att hålla produktiviteten på högsta möjliga nivå.
562 XP Mark II Felling

Kontinuerlig förbättring

Husqvarnas utbud av skogsbruksutrustning utvecklas ständigt och vår forsknings- och utvecklingsavdelning vilar aldrig. Vi har lett utvecklingen av många banbrytande innovationer, fördelaktiga funktioner och funktioner för bättre användarvänlighet och produktivitet. Utifrån de grundläggande egenskaperna hos våra motorsågar – manövrerbarhet, hållbarhet och skärkapacitet – finslipar och förbättrar vi kontinuerligt våra produkter, och vi använder allt från ny programvara och mikrochipteknik, till nya och bättre material. Allt för att kunna tillhandahålla bästa möjliga verktyg och arbetsförhållanden.

Skyddsutrustning och arbetskläder

(6)