Professional Chainsaw

Originaldelar och -tillbehör till motorsåg

Bakom en Husqvarna-motorsåg ligger rigorösa tester och över 300 års teknisk expertis. Våra motorsågar är bland de bästa i världen och genom att alltid använda Husqvarnas egna reservdelar och tillbehör kan du försäkra dig om att din motorsåg håller längre och ger bästa resultat samtidigt som du sparar pengar på lång sikt.

Logger limbing with Chainsaw 572 XP

Hjälper dig att arbeta smartare

Inom skogsarbete är produktivitet ett mått på framgång. Husqvarnas sortiment med reservdelar, tillbehör och utrustning till motorsåg har konstruerats för att göra ditt arbete mindre ansträngande och mer effektivt. Allt för att du ska kunna arbeta smartare, inte hårdare.

Working with chainsaws part 1

Vi finns här för dig

Husqvarnas återförsäljare strävar ständigt efter att hålla kunderna nöjda genom att erbjuda expertrådgivning, professionell support och förebyggande underhåll under hela produktens livslängd. Kontakta din lokala återförsäljare om du vill veta mer om olika serviceavtal.

Stump vise and bar

Smart filningsklove

Vår filningsklove är en smart lösning som gör det enklare att vässa motorsågskedjan ute i skogen. Vi erbjuder även annan filutrustning till expertprodukter, som underlättar dina dagliga arbetsuppgifter.