Automower 305

Finansieringsalternativ

Genom att leasa en av våra Husqvarna-produkter får du tillgång till fördelarna med Husqvarna-prestanda utan startkostnaderna. Du kan leasa med Husqvarna till plånboksvänliga månadsavgifter. I slutet av leasingavtalet uppgraderar du helt enkelt till en ny produktmodell och ett nytt leasingavtal.


Vilka produkter kan jag leasa?
Vårt leasingutbud fortsätter att växa så att du alltid har tillgång till de senaste förstklassiga verktygen. Produkter som kan leasas omfattar:

  • Modeller i Automower® 100–500-serien
  • Handhållna batteridrivna modeller i 300–500-seriern
  • Batteridrivna åkgräsklippare
  • Batteridrivna trädgårdstraktorer
  • Bensindrivna riders/dieseldrivna riders/hybridriders i 100–400-serien
  • Batterier och laddare som pakettillbehör
  • Högtryckstvättar, tillbehör till handhållna produkter och våt- och torrdammsugare som pakettillbehör

Kontakta din lokala återförsäljare för mer information.

 
PGE Family Smart Lawn Care

Husqvarna Lease Plus

Fokusera på det som är viktigt. Livet är idag ofta hektiskt och du kan inte ägna hur mycket tid som helst åt gräsmatteskötsel. Husqvarna Lease Plus är höjden av bekvämlighet. Med det här heltäckande alternativet kan du inte bara dra nytta av gräsklipparens prestanda, utan får även en finansieringslösning och ett komplett serviceerbjudande som tillval. Husqvarna Lease Plus är utformat för att du ska kunna lägga din tid på det som är viktigast för dig.

Åkgräsklippare 36 eller 60 månader – från 79 €/månad
P
rodukt
Årligt underhåll
Reparationer*
Produktförsäkring

Automower® 36 eller 60 månader – från 45 €/månad
Produkt och installation
Årligt underhåll
Vinterförvaring
Reparationer*
Originalknivar från Husqvarna
Produktförsäkring

*Såvida inte produkten har skadats på grund av missbruk, försummelse, felanvändning eller liknande.

Service Workshop

Husqvarna Service Plus

Ett bekvämare liv. Service Plus är ett serviceavtal som kan du kan välja till din Automower® inom 30 dagar efter inköpsdatum . Tjänsten riktar sig till Automower®-användare som vill ha ett bekvämare liv och ett bekymmersfritt ägande. Låt oss ta hand om underhåll, reparationer och vinterförvaring under hela fem år till en fast månadskostnad. Servicen är lika enkel och effektiv som gräsklipparen.


Automower® 36 eller 60 månader – från 17 €/månad
Årligt underhåll
Vinterförvaring
Kostnadsfria reparationer*
Husqvarna-originalknivar

*Såvida inte produkten har skadats på grund av missbruk, försummelse, felanvändning eller liknande.

PGE Lifestyle, moment Rider

Husqvarna Warranty Plus

Utökat skydd. Med Husqvarna Warranty Plus får du problemfri prestanda på Husqvarna-produkten i ytterligare två till fem år. Den här tilläggstjänsten kan köpas upp till 30 dagar efter inköpsdatum för produkten.

Installation av produkt (Automower® robotgräsklippare), samt årlig service måste utföras av en auktoriserad Husqvarna-återförsäljare - detta är obligatoriskt för att garantin ska fortsätta gälla.

Kostnader för köp av produkt, ev. installation samt årlig service ingår ej.

Pris från 30 €

Vanliga frågor om Services by Husqvarna

Services by Husqvarna är inte en egentlig produkt utan snarare ett paraplybegrepp för vårt koncernomfattande leasing- och serviceprogram. Det innefattar Husqvarna Lease Plus, Husqvarna Service Plus och Husqvarna Warranty Plus. Nedan har vi samlat några vanliga frågor och svar.

Frågor och svar

Ja, du kan kontakta vilken auktoriserad Husqvarna-återförsäljare som helst både för årlig service och för reparationer.

Produkten ska tas om hand i enlighet med Husqvarnas rekommendationer och fastställd serviceplan. För alla avtal ansvarar du för att auktoriserat underhåll utförs hos en Husqvarna-återförsäljare. Servicen måste dokumenteras. För Warranty Plus ingår inte det årliga underhållet.

Nej, all service och alla reparationer måste utföras av en auktoriserad Husqvarna-återförsäljare eller servicepartner.

Du får en påminnelse från Husqvarna när det är dags för årlig service. Du kan boka servicen hos en auktoriserad Husqvarna-återförsäljare.

Warranty Plus och Service Plus kan köpas tillsammans med produkten hos återförsäljaren eller läggas till produkten hos valfri Husqvarna-återförsäljare inom 30 dagar efter köpet. Lease Plus väljs och tecknas hos återförsäljaren vid inköpstillfället.