Husqvarna connect hand and gloves

Gör dig redo att utnyttja produkternas fulla potential

Tänk dig att du kan se exakt hur mycket tid du har till klippning, beskärning och annat arbete. Eller tänk dig att du kan felsöka direkt när du får ett varningsmeddelande eller köpa produkter i e-butiken, allt via din mobila enhet. Även om du inte har några anslutna produkter från Husqvarna än kan du ladda ner appen och välja demoläge för att se hur smidigt det är.

Tillgång när du behöver det

Appen ger dig omedelbar tillgång till allt du behöver för att jobba smartare. Från direktmeddelanden och produktdata till digitala guider och manualer – det är som en digital redskapsbod för din utrustning. Du får tips och vägledning vid felsökning, råd från produktspecialister om reservdelar och hjälp att hitta återförsäljare (med vägbeskrivning, kontaktinformation och öppettider). Ansluter du din utrustning till appen får du även funktioner som drifttidsstatistik, batteristatus, barnsäkra lås och meddelanden i realtid.

Titta på videon för mer information.

Komma igång med Husqvarna Connect

När du har laddat ner appen är det enkelt att synka produkterna. Skanna bara QR-koden på den anslutna produkten och anslut via Bluetooth. Du kan dessutom ansluta traktorer och många av våra andra produkter via Bluetooth – även de som inte är batteridrivna. Titta på videon för att få fler tips och se hur du får ut mesta möjliga av appen.

Husqvarna Connect Screenshot R 316TsX AWD Overview

Ladda ner appen och se möjligheterna

Frigör potentialen nu med din iPhone eller Android-enhet. Även om du inte har några anslutna produkter kan du se vad som är möjligt om du hoppar över inloggningen och väljer demoläget.

Produktinformation realtid
Få information i realtid om allt från bränslenivå och batteritid till aktuella varningar, underhållsmeddelanden och produkthistoria för dina verktyg via instrumentpanelen på anslutna produkter.
Digitala manualer och guider
Husqvarna Connect-appen är som en digital redskapsbod för din utrustning, med manualer, instruktionsvideor och guider. Det är enklare än någonsin att felsöka och underhålla produkterna.
Hitta återförsäljare och boka service
Hitta återförsäljare i närheten och lägg till din favoritåterförsäljare så du snabbt kan få service, beställa reservdelar och mycket mer.
Felsökning när du behöver det
Om du har problem med din produkt eller har kört fast kan du med hjälp av appen felsöka dig ur situationen och återgå till arbetet.