Smarta, platsbesparande trädgårdsredskap

Skapa din drömträdgård med Husqvarna Aspire™-sortimentet – moderna, smarta trädgårdsredskap och innovativa lösningar utformade för att ta så lite plats som möjligt.

Kompakt, förlängningsbart och hopfällbart. Till varje redskap medföljer en specialanpassad krok för smidig förvaring i begränsade utrymmen. 18 V-batteriet ingår i POWER FOR ALL Alliance-batterisystemet för flera olika varumärken, och ger utmärkt kraft och flexibilitet – ett batteri som är kompatibelt med inomhus- och utomhusredskap från fler än 10 olika varumärken. Varje Aspire™-produkt har en rad smarta funktioner och det smarta formatet gör trädgårdsarbetet både enklare och roligare.

Husqvarna Aspire™-lösningar

När du köper en Aspire™-produkt får du tillgång till Husqvarnas återförsäljarnätverk. Våra återförsäljare är utbildade proffs som kan hjälpa dig med olika leasingalternativ, installation av robotgräsklippare, tillbehör och reservdelar. Aspire™-sortimentet ingår också i POWER FOR ALL ALLIANCE, vilket innebär att ett 18 V-batteri kan delas mellan olika hem- och trädgårdsredskap från fler än 10 olika varumärken.

Dealer with couple in garden

Serviceerbjudanden för Aspire™

Vill du få ut mesta möjliga av din trädgård, utan krångel? Våra serviceerbjudanden säkerställer att du har de redskap du behöver för att klara alla slags uppgifter. Vårt stora nätverk med Husqvarna-återförsäljare hjälper dig med allt från produktval, service, leasing och Automower®-installation. Kontakta våra återförsäljare och vänta inte ännu en säsong innan du verkligen kan börja njuta av din trädgård.

Lease Plus

Aspire-kit - Small
Robotgräsklippare - Automower® Aspire™ R4
Trimmer - Husqvarna Aspire™  T28 - med batteri och laddare
Leasing pris/mån 36 mån avtal: 59 eur

Aspire-kit - Medium
Robotgräsklippare - Automower® Aspire™ R4   
Trimmer - Husqvarna Aspire™ T28 - med batteri och laddare   
Häcksax - Aspire™ H50 - med batteri och laddare
Häcksax spray (1 st)
Leasing pris/mån 36 mån avtal: 69 eur

Aspire-kit - Large
Robotgräsklippare - Automower® Aspire™ R4   
Trimmer - Husqvarna Aspire™ T28 - med batteri och laddare   
Häcksax - Aspire™ H50 - med batteri och laddare
Löblåsare - Husqvarna Aspire™ B8X - utan batteri och laddare
Grensåg - Husqvarna Aspire™ PE5 - utan batteri och laddare
Husqvarna Aspire™ Förvaringsskenor (3 st)
Husqvarna Aspire™ Förvaringshyllor (2 st)
Kedjeolja (1 st)
Kedja till grensågen (1 st)
Häcksax spray (1 st)
Trimmerspole med lina (1 st 3-pack)
Leasing pris/mån 36 mån avtal: 89 eur


Warranty Plus

Robotgräsklippare - Automower® Aspire™ R4
Pris: 100 eur
Avtalsperiod: 2+3 år

Avtalet omfattar: Garantireparationer under hela avtalsperioden. Auktoriserad installation och årligt underhåll är obligatoriskt.

Resterande Aspire™-sortiment
Pris: 30 eur
Avtalsperiod: 2+3 år

Avtalet omfattar: Garantireparationer under hela avtalsperioden

Battery shelf with P4A logo

18 V POWER FOR ALL Alliance

Husqvarna är en del av POWER FOR ALL Alliance – det största 18 V-batterisystemet från ledande tillverkare för flera olika varumärken. Det flexibla 18 V POWER FOR ALL-batteriet är kompatibelt med en rad Aspire™-redskap och med verktyg från fler än 10 andra varumärken – till exempel elverktyg från Bosch – och är perfekt för alla slags hem- och trädgårdsarbeten. Få mer gjort med ett och samma batteri – spara tid, plats och pengar, samtidigt som du skyddar miljön.

Automower® Aspire™ R4 ingår inte i POWER FOR ALL Alliance och drivs med ett inbyggt batteri.

Husqvarna Aspire battery chart

Hur länge räcker batteriet?

Vi vet att du förväntar dig ett kraftfullt batteri som konsekvent ger utmärkta resultat. Därför har 18 V POWER FOR ALL-batteriet optimerats för att ge bästa möjliga prestanda, lägsta möjliga vikt och längsta möjliga drifttid. Faktisk drifttid beror på vilken produkt och vilket batteri du använder. Se tabellen över förväntad drifttid för respektive produkt- och batterikombination. 

Automower® Aspire™ R4 ingår inte i POWER FOR ALL Alliance och drivs med ett inbyggt batteri.

Trimmer head version combo 325iR with parked Rider 200iX​

Ta dig an större uppgifter med 36 V effekt

Har du svåra uppgifter som behöver göras? Klara de mest krävande trädgårds- och markuppgifterna, som husägare eller proffs, tack vare prestanda och tålighet på proffsnivå med Husqvarna BLi-X 36 V-batteriekosystem.