Kommuner

Utrustning för landskapsplanering och gräsmattevård för gröna städer

En grön stad är en vacker stad. Husqvarna erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment med utrustning för landskapsplanering och gräsmattevård, tillsammans med särskilt avsedda utbud av tjänster. Detta ger kommuner tillgång till de bästa produkterna för alla grönområden, precis lika mycket som för välskötta stadsparker. Med oss kan du skapa och sköta om städers grönområden så de är trivsamma att bo vid eller besöka, om och om igen.
Kontakta oss
PRO Battery Range, Blower 550iBTX

Tre århundraden av erfarenhet och innovation

Husqvarna är ett svenskt globalt varumärke med över 300 års erfarenhet av branschledande innovation. Vi är marknadsledande inom robotgräsklippare och ligger i framkant i övergången till mer hållbara metoder för underhåll i stadsmiljöer.
450X by castle

De främsta anledningarna till att samarbeta med Husqvarna

 • Tystgående, inga koldioxidutsläpp under drift
  Med självgående gräsklippare och batteriutrustning uppnås enastående slutresultat, med färre störningar för både användare och omgivningen.
 • En bättre arbetsdag för användaren
  Vår utrustning är centrerad kring användaren och lätt att lära sig och använda. Varje maskin är konstruerad med ergonomi och säkerhet i åtanke.
 • Med hållbarhet i fokus
  Husqvarna erbjuder ett antal initiativ som HUGSI (Husqvarna Urban Green Space Index) och vår beräkning av koldioxidavtryck. De är tjänster som kan hjälpa dig att mäta, övervaka och minska ditt totala avtryck.
 • Ett omfattande produktutbud
  Husqvarna erbjuder ett komplett sortiment med maskiner i högsta kvalitet för nästan alla uppgifter inom vård av grönområden i städer. Vår utrustning skapar enastående resultat som är till förmån för både invånare och besökare.

Handhållna motorverktyg

Husqvarna erbjuder ett brett sortiment med handhållna maskiner för storskalig kommersiell landskapsplanering och gräsmatteskötsel. Våra produkter är ergonomiska, lätta att använda och intuitiva, vilket gör det enkelt att vara både produktiv och effektiv.
522iHD75 Hedge trimmer, Battery

Husqvarna BLi-X 36 V batterisystem

Med vår flexibla och kraftfulla batteriserie kan du utföra underhåll i stadsområden med färre störningar, följa utsläppsregler och minska bränslekostnaderna.

 • Flexibelt och skalbart system
 • Hållbar och bekymmersfri drift
 • Alla batterier passar alla produkter

Robotgräsklippare

Husqvarna är världsledande inom robotgräsklippare och har tillhandahållit tillförlitliga självgående lösningar sedan 1995. De batteridrivna klipparna är tystgående, genererar inga direkta utsläpp under användning och skapar bättre gräskvalitet jämfört med konventionella rotorklippare, allt tack vare det unika klippsystemet.
CEORA

Enastående resultat – för alla

Lösningar för självgående gräsklippning som Husqvarna Automower® eller Husqvarna CEORA™ erbjuder många förmåner. Förmånen med ständigt enastående resultat – attraktiva grönområden för alla – som uppnås med så få störningar som möjligt utgör förbättringar för både användare, invånare och besökare. Andra förmåner omfattar:

 • Brett sortiment för områden i olika storlekar och typer
 • Fjärrstyrning via Husqvarna Fleet Services™.
 • Omfördela resurser till mer kvalificerade uppgifter
 • Förbättrad kontroll över driftskostnaderna

Åkgräsklippare

Vårt breda sortiment med klippare kombinerar hög klippkraft, mångsidighet och hållbarhet, och bidrar till att öka produktiviteten för alla typer av jobb – året runt. Sänk bränslekostnaderna och direkta utsläpp med våra gångmanövrerade gräsklippare och vår hybridfrontrotorklippare – Husqvarna P 535HX.

Husqvarnas hållbarhetsinitiativ

I syfte att driva oss, såväl som världen runt omkring oss, framåt mot bättre sätt att uträtta saker har Husqvarna för närvarande ett åtagande avseende ett stort antal hållbarhetsinitiativ. Dessa är endast tre av våra nuvarande projekt.
Park
HUGSI
HUGSI är ett initiativ för digital innovation som har utvecklats av Husqvarna i samarbete med Overstory. Syftet är att bidra till att skydda och förbättra underhållet av grönområden i städer. Genom att tillämpa datorvisualisering och tekniker för djup inlärning via satellitbilder skapar HUGSI insikter om storlek, proportion, distribution och hälsa för grönområden i städer.
Läs mer om HUGSI
Husqvarna Europe Ville
Living City
Living City är Husqvarnas egen plattform, vårt forum där vi arrangerar möten och diskussioner om morgondagens stadsområden. Experter och forskare från hela världen samlas – live eller digitalt – för att presentera ny teknik, nya insikter och nya sätt att förbättra vår bransch.
LB 448i
Beräkning av koldioxidavtryck
Som en viktig del av Husqvarna Fleet Services™, vårt system för maskinparkshantering, tillhandahåller beräkningen av koldioxidavtryck data och insikter om hela maskinparken. Detta kan användas för att vidta åtgärder som kan minska miljöpåverkan, såväl som identifiera förbättringsområden för att öka produktiviteten.
Läs mer om beräkning av koldioxidavtryck