Vi har gjort robotgräsklippare till ett smartare val än någonsin

När Husqvarna Automower® är ansluten till Amazon Alexa eller Google Home blir den en naturlig del av morgonrutinen, barnens fritidsaktiviteter, grillförberedelserna och många andra dagliga bestyr. Vill du att trädgården ska vara lika smart som resten av hemmet? Säg bara till.

IFTTT Automower Connect In-app

Smart Connections finns i Automower® Connect

Smart Connections från IFTTT finns nu i din app, Automower® Connect. Parkera Automower® om väderprognosen förutsäger regn eller frost – eller låt händelser i din Google-kalender parkera din robotgräsklippare åt dig.

Hitta anslutningarna via fliken Smart home (Smart hem) i huvudmenyn för Automower® Connect.

Amazon Alexa, Automower 435X AWD

Automower® är nu kompatibel med Google Home och Amazon Alexa

Alla Husqvarna Automower® X-Line-modeller kan anslutas till din Amazon Alexa- eller Google Home-enhet. På så sätt blir din robotgräsklippare en naturlig och helt integrerad del av ditt system för hemautomation. Vanliga Automower®-modeller kan också bli en del av ditt smarta hem om de har Automower® Connect.

Smart Home integration Automower

Röststyrning med Automower® – så här kommer du igång

Det är enkelt att koppla Husqvarna Automower® till ditt Alexa- eller Google Home-konto. Du behöver bara Automower® Connect-appen och Wi-Fi. För att göra det så enkelt som möjligt har vi tagit fram steg-för-steg-guider som finns att läsa här:

IFTTT Automower Connect In-app

IFTTT och Automower® – nästa smarta funktion

Integrera Automower® ännu mer i ditt smarta hem genom att använda den med IFTTT-appletar. Du kanske vill parkera den när dina barn kommer hem från skolan eller när väderprognosen visar kraftigt regn? Eller vill du synkronisera den perfekt med vädret? IFTTT (”If This, Then That”) är gratis och enkelt att använda.

Det är tillgängligt för iOS- och Android-användare, fungerar med Husqvarna Automower® X-line-modeller och modeller utrustade med Automower® Connect Kit.

Amazon Alexa, Automower 435X AWD

Öppna upp för nya möjligheter

Är du redo för ett hem som är lika smart som du? Om du vill dra full nytta av informationen och den digitala anslutningen för Automower® kan du använda det öppna API:t i Automower® Connect. Skapa egna koder för servicepåminnelser, väderanpassning eller kanske en tävling? Obs! För att kunna göra det här behöver du lite erfarenhet av programmering.

Mobile phone with Smart home apps grass background

Ta total kontroll över din trädgård

Husqvarna Automower® X-Line-sortimentet har integrerad uppkoppling som gör att du kan spåra robotgräsklipparen i realtid från valfri plats med hjälp av din smartphone. X-Line-sortimentet kan även integreras med Gardenas bevattningssystem så att du får full kontroll. Välkommen till framtidens trädgård.

Frågor och svar: Husqvarna Automower® och smart hemintegration

För närvarande är Husqvarna Automower® X-line-modeller och modeller utrustade med ett Automower® Connect Kit de enda produkterna du kan ansluta till Google Home eller Amazon Alexa.

Nej, inte i nuläget.