Vi har gjort robotgräsklippare till ett smartare val än någonsin

När Husqvarna Automower®-klipparen är ansluten till Amazon Alexa eller Google Home blir den en naturlig del av morgonrutinen, barnens fritidsaktiviteter, grillförberedelserna och många andra dagliga bestyr. Vill du att trädgården ska vara lika smart som resten av hemmet? Säg bara till.

IFTTT Automower Connect In-app

Smart Connections finns i Automower® Connect

Smart Connections från IFTTT finns nu i Automower® Connect-appen. Parkera Automower®-klipparen om väderprognosen förutsäger regn eller frost – eller låt händelser i din Google-kalender parkera din robotgräsklippare åt dig.

Hitta anslutningarna via fliken Smart Home i Automower® Connects huvudmeny eller skapa din egen rutin med IFTTT.
Automower 430X/450X NERA with Google speaker

Automower® är nu kompatibel med Google Home och Amazon Alexa

Alla Husqvarna Automower®-modeller med mobil- eller Wi-Fi-uppkoppling kan anslutas till din Amazon Alexa- eller Google Home-enhet. På så sätt blir din robotgräsklippare en naturlig och helt integrerad del av ditt system för hemautomation. Automower®-modeller med Bluetooth-anslutning kan också bli en del av ditt smart hem-system om de utrustas med Automower® Connect Kit-tillbehör.

Smart Home integration Automower

Röststyrning med Automower® – så här kommer du igång

Det är enkelt att koppla Husqvarna Automower®-klipparen till ditt Alexa- eller Google Home-konto. Du behöver bara Automower Connect®-appen och ett Wi-Fi-nätverk. För att göra det så enkelt som möjligt har vi tagit fram steg-för-steg-guider som finns att läsa här:

IFTTT Automower Connect In-app

IFTTT och Automower®

Integrera Automower® ännu mer i ditt smart hem-system genom att använda klipparen med IFTTT-appar. Du kanske vill parkera den när dina barn kommer hem från skolan eller när väderprognosen visar kraftigt regn? Eller vill du synkronisera den perfekt med vädret? IFTTT (”If This, Then That”) är gratis och enkelt att använda.

Tillgänglig för iOS- och Android-användare, fungerar med alla Husqvarna Automower®-modeller med mobil- eller Wi-Fi-uppkoppling.


Amazon Alexa, Automower 435X AWD

Öppna upp för nya möjligheter

Är du redo för ett hem som är lika smart som du? Om du vill dra full nytta av informationen och den digitala anslutningen för Automower® kan du använda det öppna API:t i Automower® Connect. Skapa egna koder för servicepåminnelser, väderanpassning eller kanske en tävling?

Obs! För att kunna göra det här behöver du lite erfarenhet av programmering.

Bluetooth with 315X (man)

Ta total kontroll över din trädgård

Husqvarna Automower®-modeller med mobil- eller Wi-Fi-uppkoppling gör att du kan spåra robotgräsklipparen i realtid från valfri plats med hjälp av din smartphone.

Frågor och svar: Husqvarna Automower® och smart hemintegration

Ja.
Du hittar exempel på användningsområden i Husqvarnas Developer Portal.

Husqvarna Automower®-modeller med mobil- eller Wi-Fi-uppkoppling, eller de som är utrustade med Automower® Connect Kit kan ansluta till Google Home eller Amazon Alexa.

För närvarande kan du styra din Automower®-robotgräsklippare med Google Assistant och Amazon Alexa, men inte med Siri.