Blower 360BT 967144301

Med Husqvarnas blåsare arbetar du med naturliga krafter

I vår blåsarserie ingår både handhållna och ryggburna blåsare med många smarta och praktiska funktioner. Alla är ergonomiska och användarvänliga, med hög blåskapacitet och bekväma handtag.

Battery Blower 120iB

Bensinkraft med innovativt batteri

Kan en batteriblåsare verkligen vara lika effektiv som en kraftfull bensindriven blåsare? Det korta svaret är ja. Våra batteriblåsare drivs med en innovativ batteriteknik. Du får inte bara höga prestanda, utan även låg bullernivå, branschledande ergonomi och stor användarvänlighet. Husqvarnas batteridrivna blåsare kan användas både utomhus och inomhus, t.ex. för städning av skjul. De har perfekt balans, snabb start, farthållare och ett boostläge.

Battery Backpack blower 340iBT

Ergonomiska och bekväma

Du får jobbet gjort utan att slita ut dig. Våra lövblåsare är ergonomiska och skonsamma mot rygg och armar. Det smarta handtaget minimerar skakningarna och på de flesta av våra ryggburna blåsare kan handtaget vinklas. Många handtag har gummiinlägg för att ge ett stabilt och bekvämt grepp. Tack vare den avlastande selen är Husqvarnas ryggburna blåsare både bekväma och användarvänliga. Och du behöver inte oroa dig för att störa grannarna. Våra batteridrivna blåsare är mycket tystgående.