Brushcutter 325R

Garanterade resultat med en röjsåg från Husqvarna

Alla Husqvarnas röjsågar är utformade för att göra ett effektivt jobb och är lätta att bära och hantera. Och det är enkelt att anpassa dem efter dina behov – vi erbjuder många praktiska funktioner och tillbehör att välja mellan.

Brushcutter 545 RX. 545 RXT, ERGO

Mindre påverkan på miljön

Tillsammans har vi makten att minimera påfrestningarna på miljön. Röjsågarna från Husqvarna är utrustade med den unika X-TORQ®-motorn. Den hjälper dig att minska avgasutsläppen med upp till 75 % och ökar bränsleeffektiviteten med upp till 20 %.

De flesta av Husqvarnas röjsågar har en stoppkontakt som återställs automatiskt. Det innebär att när maskinen stängs av återgår stoppkontakten automatiskt till startläget för att underlätta starten. På så sätt är maskinen alltid redo att starta när du är redo.

Brushcutter 545 RX, 545 RXT Harness

Ergonomi för hög komfort

Med en röjsågar från Husqvarna blir ditt arbete balanserat och bekvämt. Ett exempel – styrhandtaget kan justeras och är ergonomiskt utformat för effektiv användning. Din röjsåg levereras också med en extra lång axel så att du kan komma åt överallt.

Brushcutter 336 RK saw blade

En maskin för alla ändamål

Husqvarnas röjsågar kan vara en mångsidig partner att ha nära till hands, beroende på vilken modell du väljer. Det effektiva trimmerhuvudet garanterar bra resultat och du kan enkelt justera det genom att byta typ av klinga, beroende på uppgiften – från fintrimning till tungt arbete i krävande terräng. Tack vare den magnetiska låstapphållaren kan du byta klinga på ett snabbt, lätt och säkert sätt.