Fokus på produktivitet och kvalitet

Z500 maximerar produktiviteten vid stora jobb och representerar den senaste designen med fokus på prestanda, hållbarhet och klippkvalitet. Bekväm användning, höga hastigheter och överlägset grepp gör att den lätt klarar av stora jobb. Den är fullmatad med smart design och praktiska servicefunktioner som gör att du sparar tid och energi, vilket i sin tur ökar produktiviteten avsevärt. Industriell styrka i hela konstruktionen säkerställer lång livslängd och hållbarhet vid kommersiell gräsklippning.

Z 560X

Byggd för många års kommersiellt bruk

Z500-serien ger säker avkastning – varje del har testats noggrant och maskinen tål långa arbetspass. Den har konstruerats med tåliga material för att säkerställa lång livslängd och hög produktivitet. Den svetsade stålrörsramen, gjutjärnsspindlarna och det robusta klippaggregatet är tillverkade för att klara av många års tuff yrkesanvändning. Dessutom har produkten en generös kommersiell garanti.

Z 560X

Enkel att serva och underhålla

Många spakstyrda åkgräsklippare är svåra att serva. Det är inte Z500. Den är noggrant utformad för enklare service. Den öppna designen gör att du lätt kommer åt transmissionen, klippaggregatet och alla andra delar som kan behöva servas. Smarta funktioner som verktygslösa fästen, förseglade säkringsboxar och batterier anpassade för transportmedel gör produkterna lätta att serva och underhålla. Allt det här innebär att du kan ägna mindre tid åt underhåll och mer tid åt att sköta gräsmattan.

Z 500X

Enastående snitt

Kombinationen av aggregatdjup, kvalitetsknivar och optimerade baffelplåtar ger exceptionellt jämn klippning och gräsklippspridning. Du klipper snabbare och kan hålla på längre – med fantastiska resultat. Z500 hanterar ojämn terräng, sluttningar, högt gräs och praktiskt taget alla olika typer av gräsmattor.

Z560X (60'' Fab dec)

Utformad för långa arbetspass

För att kunna ha långa och produktiva arbetsdagar är det viktigt att användaren känner sig bekväm. Därför har Z500-serien ett antal funktioner som motverkar trötthet och ger ökad komfort. Du sitter bekvämt på stoppade kuddar, och det fjädrande sätet minskar vibrationerna. Effektiv och ergonomisk styrning förbättrar upplevelsen ytterligare.