Walk-behind LB 253S Man mowing lawn

Klipp gräset med stil med gräsklippare från Husqvarna

Vi erbjuder ett stort utbud av gräsklippare och olika klippmetoder – en del har till och med allhjulsdrift. Oavsett vilka utmaningar du står inför kommer du att få jobbet gjort med förstklassiga resultat.

LB 448i

Robust och tillförlitlig

Kvalitet och hållbarhet kännetecknar alla Husqvarna-gräsklippare, oavsett om du letar efter en mindre gräsklippare för hemmabruk eller en yrkesmodell som klarar tuffa och långa arbetsdagar. Oavsett behov och förhållanden kan du vara säker på att Husqvarna har en modell med den kvalitet som krävs år efter år.

LC 551VBP

Ergonomisk och effektiv

Alla våra gräsklippare, inklusive våra gångmanövrerade gräsklippare, är effektiva och erbjuder utmärkt ergonomi. Funktionerna och designen är framtagna för att du ska få det resultat du förväntar dig av en Husqvarna-gräsklippare – enkel, intuitiv drift och hantering. Utmärkt manövrerbarhet och funktioner som vibrationsdämpande handtag ger ergonomisk användning. Den robusta konstruktionen och de kvalitativa detaljerna ger också längre hållbarhet och enklare underhåll.

Walk-behind LC 247SP

Gräsklippare för en perfekt gräsmatta

Husqvarna har ett brett utbud av både batteridrivna och bensindrivna gräsklippare med olika klippmetoder och drivsystem. Kraftfull och pålitlig, oavsett om du föredrar uppsamling eller mulching, med utmärkt luftflöde och breda klippaggregat, optimerade för ett perfekt klippresultat. Alla med en mängd smarta och praktiska funktioner. Eftersom vi vet att allas gräsmattor och behov skiljer sig åt hittar du alltid en maskin med alla de funktioner du behöver för en perfekt gräsmatta och roligare arbete.