Lawnmower roundabout

Ligg steget före med gångmanövrerade maskiner

Husqvarnas gräsklippare är kompakta och har kraftfulla motorer och ergonomiska funktioner, vilket gör dem perfekta för mindre eller ovanligt formade gräsmattor. Den robusta designen gör dem till tillförlitliga medhjälpare i trädgårdsverksamheten i många år framöver.

En bättre, batteridriven arbetsdag

Med en batteridriven, professionell gräsklippare från Husqvarna får du jobbet gjort effektivt och med minimala störningar. Gräsklipparna är lätta att manövrera och ger imponerande kraft och prestanda – utan utsläpp och med minimala bullerstörningar. Förbered dig på en bättre arbetsdag med batterikraft från Husqvarna.
LB 553S e, WB 53S e

Effektiv gräsklippning och grönare gräsmattor

Många av våra gräsklippare är mulchingmaskiner, vilket innebär att gräset klipps två gånger och finfördelas. Gräsklippet bryts snabbt ned och ger naturlig näring till jorden, vilket ger dig en grönare och mer välklippt gräsmatta – och det krävs mindre tid och arbete eftersom du inte behöver ta reda på gräsklippet.

Walk-behind LB 553S, M 53S Pro

Överlägsen klippning i alla situationer

Våra gräsklippare erbjuder otrolig produktivitet, dag efter dag. Den främsta anledningen till detta är klippaggregatens generösa design, som möjliggör klippning av stora volymer gräs. Aggregatens design gör det möjligt att få goda klippresultat även på fuktiga ytor.

LB 553S, M 53S Pro

Tåligt aluminiumchassi

Husqvarna-gräsklippares klippaggregat är gjutna i ett aluminiumstycke som ger optimal vridstyvhet och längre livslängd. Aluminium är ett lätt material som inte rostar, och det är gediget nog för tuff och krävande drift under lång tid.

LC 551VBP

Effektiv uppsamling

Uppsamling av gräset ger ett prydligare klippresultat och förhindrar fröande ogräs. Husqvarnas nya professionella gräsklippare med uppsamlare har en effektiv uppsamlare med dammreducering och töms enkelt med en hand.